Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc suma un punt contra el Marianao Poblet

Després de dues derrotes consecutives a casa, el Roquetenc va aconseguir un punt en un partit molt disputat davant del Marianao Poblet. Els ebrencs es van avançar en el marcador en el minut 8 amb un gol de Marc. Durant els primers 20 minuts els locals van ser molt superiors i fins i tot van tenir un parell d'oportunitats per eixamplar el marcador. A partir d'aleshores van ser els barcelonins els que van passar a controlar el joc i van disposar de dues accions a pilota parada abans del descans. A la segona part, el partit va continuar molt obert, amb alternatives per a totes dues bandes. A poc a poc el Marianao va incrementar la seva pressió sobre la porteria roquetenca i va obtenir el seu premi al minut 82 quan, en una jugada d'estratègia, Toñín va empatar.

ROQUETENC 1

MARIANAO POBLET 1

ROQUETENC: Marc Bertomeu, Otero (Cardo, 62'), Vilanova, Òscar (Pere, 45'), Aleix, Barru, Trullent, David (Pau, 80'), Toni (Lluís, 73'), Marc i Ferran.

MARIANAO POBLET: Adri, Nando (Isma, 62'), Nico, Jordi, Pere, Vivó, Triguero (Àlex, 62'), Roma (Bujella, 70'), Johnny, Héctor (Xavi, 54') i Toñín.

GOLS: 1-0 (8') Marc. 1-1 (82') Toñín.

ÀRBITRE: Castro Sánchez. T.G.: als locals Marc Bertomeu, Ferran, Pere, Toni, David i Pau; i als visitants Pere i Xavi. T.V.: cap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)