Més futbol

Una altra exhibició

La Rapitenca torna a golejar a casa i ja ocupa llocs d'ascens

Els barcelonins van acabar amb quatre jugadors expulsats

La Rapitenca li ha agafat la mida, a la categoria, i va aconseguir contra la Gramenet B una altra golejada, que confirma la seva gran progressió i que li permet col·locar-se, per primer cop aquesta temporada, als llocs d'ascens a Tercera Divisió. Els registres del conjunt blau en les darreres jornades són espectaculars, i són d'una mitjana de tres gols per partit. La clau es troba sobretot a casa, on la Devesa s'ha convertit en un fortí. La darrera prova es va produir ahir contra la Gramenet B, un conjunt que va ser un titella a mans dels ebrencs i que va acabar amb set jugadors sobre el terreny de joc.

Tot i que els visitants van començar segurs al darrere, la Rapitenca va saber desencallar la teranyina defensiva amb un u contra u de Teixidó. La segona targeta groga a Borja abans del descans va ser clau i, en la represa, Teixidó feia el segon gol. El monòleg de la Rapitenca es va imposar i els gols de Parra van fer vibrar els aficionats de la Devesa. L'àrbitre va ser força rigorós i va expulsar tres jugadors més del conjunt visitant.

RAPITENCA
4
GRAMENET B
0
RAPITENCA:
Roberto, Joab, Cano (Cristian, 60'), Mario (Granado, 67'), Pere, Cuqui (Felipe, 64'), Edgar, Parra, Hugo, Callarissa i Teixidó.
GRAMENET B:
Diego, Borja, Andreu, Valdívia (Guillem, 45'), Aitor (Andreu, 48'), Ivan (Edgar, 58'), Blasco, Rubén, Estrada, Miralles i Bolaños.
GOLS:
0-1 (31') Teixidó. 0-2 (45'20'') Teixidó. 0-3 (62') Parra. 0-4 (70') Parra.
ÀRBITRE:
Rengel Royo.
T.G.:
Als locals Cano i Hugo i al visitant Rubén.
T.V.:
Vermella directa al visitant Estrada (91'). Doble amonestació als visitants Borja (35'), Andreu (82') i Rubén (89').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)