Nàstic

3a DIVISIÓ

BALANÇ DE LA 1a VOLTA

en la primera volta dels equips de la demarcació a tercera

El Reus acaba l'any en llocs de fase d'ascens i la Pobla, que ha estat líder, les té a tocar

L'Amposta es manté en la zona tranquil·la i l'Ascó, tot i reaccionar, no surt del descens

La tercera divisió viu una de les temporades més igualades dels últims anys, però això no ha impedit que tot just acabada la primera volta, la situació dels quatre equips de la demarcació sigui força diferent. Només el Reus i la Pobla de Mafumet tenen força similituds, ja que els roig-i-negres han tancat la primera meitat de la lliga i l'any en posicions de fase d'ascens i als grana els ha anat d'un pèl. Els de Kiko Ramírez, que han debutat aquest any a tercera, han protagonitzat una de les sorpreses del curs, ja que han arribat a ocupar la primera posició de la taula amb un equip molt jove i format amb un bon grapat de jugadors que no fa ni un any encara eren juvenils. Tan o més meritòria està sent la campanya del Reus, ja que tot i la irregularitat i ser sempre un dels favorits a pujar, es va haver de sobreposar a la colpidora mort de Jordi Pitarque quasi només començar el curs.

Molt més per sota en la taula, però encara en la zona tranquil·la està l'Amposta. Els del Montsià, que han hagut de patir un canvi a la banqueta –Jordi Fabregat va rellevar Àngel Garcia, que va decidir plegar per motius familiars ara fa un mes– s'han sobreposat a aquesta i a més adversitats com ara les múltiples baixes, i de moment s'estan mantenint lluny del perill.

Qui pitjor està, tot i que en certa manera ja era previsible en tractar-se d'un club que ha passat de jugar a primera regional a fer-ho a tercera és l'Ascó. Els riberencs, tot i començar força bé, es van anar desinflant fins al punt d'encadenar tretze jornades sense guanyar. Ara han reaccionat, però continuen ocupant places de descens i estan a tres punts de la salvació.

Golejadors destacats.

Menys l'Ascó, que és el segon equip menys golejador (12), tant el Reus, com la Pobla i l'Amposta tenen en les seves files un golejador amb nom propi. El grana Albert Virgili és el pitxitxi amb 12 dianes, i tant Querol (Reus) com Miguel (Amposta) ja n'han marcat 8 cada un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)