Territorial

REGIONAL PREFERENT

El gol és tarragoní

Si algú vol trobar els golejadors del grup 2 de la regional preferent d'aquesta temporada ha de mirar cap a les comarques tarragonines. Ni més ni menys que els sis màxims realitzadors de la competició són d'equips de la demarcació. Un fet molt destacable si tenim en compte que tan sols hi ha sis conjunts de la zona, la tercera part del total. A més, aquests jugadors estan repartits en cinc equips diferents, i el Roquetenc és l'únic que no té representació a la llista i el Remolins-Bítem és el que repeteix.

El club tortosí té en les seves files el pitxitxi de la lliga, Ruibal, i el quart màxim golejador, Sergio. Òscar Ruibal ha fet onze gols en els quinze enfrontaments que s'han disputat, mentre que el seu company Sergio Ruiz n'ha fet vuit. Entre tots dos, 19 dels 29 gols del seu equip, un fet que els converteix en la parella de davanters més incisius de la competició. I si algun d'ells no ha estat encertat algun dia, Javier Asín els ha cobert les espatlles, tal com ho reflecteixen les seves sis dianes.

També estan demostrant la seva efectivitat de cara a porteria Ferri (el Catllar) i Jordi Prades (Torreforta). Especialment meritori és el primer cas, ja que ell tot sol ha fet gairebé la meitat dels gols del seu equip (9 de 19), amb l'agreujant que els del Tarragonès són cuers. Pel que fa a Jordi Prades, els nou gols en la seva primera temporada com a amateur han estat decisius per ajudar els blaus a ser el segon de la classificació. El club de ponent també s'ha vist beneficiat per la participació de Vieri, l'altre davanter, que fins ara ha fet cinc gols.

Finalment, trobem Cazorla (el Morell) i Valentín (Reddis), cadascun amb set gols, els mateixos que el primer no tarragoní de la llista: Johnny (Viladecans). Cazorla, com passa en el cas de Ferri, és el principal far del seu equip (7 de 19); mentre que Valentín ha tingut més suport dels seus companys, especialment de Blas (5) –que ha combinat el Reddis amb el primer equip del Reus a tercera divisió– i Saddik (4).


Els sis màxims golejadors de la categoria són futbolistes d'equips de la demarcació

GOLEJADORS

Ruibal (Remolins-Bítem)
11 gols
Ferri (el Catllar)
9 gols
Jordi Prades (Torreforta)
9 gols
Sergio (Remolins-Bítem)
8 gols
Cazorla (el Morell)
7 gols
Valentín (Reddis):
7 gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)