Un càstig molt excessiu per a l'Ascó (3-0)

L'Ascó veu frenada la bona ratxa a fora i cau golejat contra el Prat

Els de Ravnic ja perdien al minut 6 i van acabar amb deu jugadors

Mauro Ravnic
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«El partit sempre l'hem tingut costa amunt; ells han marcat en la primera arribada que han tingut i després ho hem intentat, però al contraatac ens han acabat sentenciant»
«Ens ha costat molt jugar amb un de menys i amb el marcador en contra»

L'Ascó va perdre de manera contundent en la visita al camp del Prat i va veure frenada la seva bona ratxa a domicili, ja que havia aconseguit la victòria en les seves últimes dues sortides. Aquesta derrota, la desena de la temporada, va impedir als de Mauro Ravnic acostar-se als llocs de salvació, que continuen a 3 punts.

El conjunt de la Ribera d'Ebre va veure com se li posava el partit costa amunt des de bon principi, amb el gol de Murillo en el minut 6 en un servei de córner, just després d'una gran oportunitat de Luis García, que va rematar per sobre del travesser. I és que l'Ascó va arribar a disposar de cinc ocasions clares de gol en els primers 25 minuts, però va ser incapaç de fer cap gol. El Prat es va anar refent i en el tram final del primer temps va assetjar la porteria de Felip i va estar a punt d'augmentar l'avantatge.

Les coses es van posar més difícils per a l'Ascó poc després de començar la segona part, ja que l'àrbitre va expulsar Isma per doble targeta groga per una clara falta al mig del camp. Tot i jugar amb deu, Luis García va estar a punt de fer el gol de la igualada. Del possible empat, però, es va passar a la sentència, ja que en els últims cinc minuts Fran Arévalo i Jaime van establir el 3-0 definitiu.