2a divisió A

El Girona rep el Numància amb ganes de remarcar la progressió

Agné creu que seria el millor moment per encadenar una bona sèrie

Amb Tébar de pivot i molts homes d'atac, l'equip rep un rival envalentit

El discurs optimista no canviava, però sense bons resultats cada cop es feia més difícil defensar-lo, per més bé que jugués el Girona. Al Miniestadi, sense estar fins com en altres partits, va arribar el triomf tan buscat, el primer a fora, clau per generar tranquil·litat en tots els nivells. Alliberats per l'1-2, els gironins confien marcar ara una trajectòria ascendent. I el primer pas és encadenar dues victòries, cosa que no ha aconseguit. La visita del Numància, en el partit que obre la vintena jornada, és una bona oportunitat per confirmar sensacions i reforçar el discurs.

La plantilla i el cos tècnic no s'han cansat d'assegurar que l'equip treballa en el bon camí i que, per mèrits, arrossega un dèficit de punts. Si guanyessin avui, en farien 25, a un partit per tancar la primera volta. «Serien números molt bons», va apuntar Agné. El de Mequinensa, tot i no voler mirar la classificació, està convençut que, com els ha passat a altres equips, el Girona també serà capaç d'enllaçar uns quants resultats positius. «Tinc clar que l'agafarem, la ratxa. I si l'agaféssim ara, seria el millor moment del campionat. Veig l'equip molt bé», diu l'extècnic del Recreativo, que sosté que els jugadors aniran a més.

Un mig centre.

Agné no va voler descartar Ángel de la convocatòria, però podria introduir un canvi de dibuix: «Només tenim un mig centre, que és Marcos Tébar.» Tot i això, el tècnic sosté que utilitzar jugadors de perfil diferent no hauria de condicionar la manera de jugar. El que pren més força és que Jandro jugui davant de Tébar, i Moha i Chechu, a les bandes. Al davant, Despotovic podria prendre el lloc a Kiko Ratón després d'entrar al Miniestadi i marcar l'1-2: «Té molt bons números de mitjana, tot i que perquè marquis no vol dir que hagis de jugar d'entrada.»

El Numància arriba a Montilivi envalentit, després d'unes golejades que fan respecte. Unzué juga amb un 4-3-3, amb Barkero i Cedric a les bandes. Del congolès, Agné va dir: «Tot ho fa per velocitat, però hi ha Jose, a qui ja li va tocar ballar amb Nolito. I potser l'any que ve balla amb Messi.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)