Nàstic

Curro Torres, ruptura i... retirada?

El Nàstic i Curro Torres acorden la rescissió del contracte i el lateral es planteja la retirada

El Nàstic i Curro Torres van decidir ahir de mutu acord posar fi a la seva relació contractual. Després que dimecres el club comuniqués al jugador que li donava la baixa federativa, els fets es van precipitar. Ahir al migdia les dues parts es van reunir i van decidir que el millor per a tothom era aquesta sortida.

Un cop finalitzada la relació contractual, el jugador ha tornat a casa seva, on es planteja el seu futur. En declaracions ahir a Tarragona Ràdio, el de Santa Coloma de Gramenet va assegurar que hi ha força possibilitats que acabi penjant les botes. «Ara mateix no sé quin és el meu futur. Primer de tot vull estar tranquil uns dies, meditar sobre la situació i decidir si continuo en actiu, o no», va explicar l'exjugador grana. De tota manera, el mateix Curro Torres va afirmar que l'opció «més probable» és la retirada. «M'agradaria continuar lligat al món del futbol però no com a jugador perquè físicament no estic al màxim,» va comentar el català. Durant l'estada de dos anys al club tan sols ha disputat dos partits oficials: un de copa del Rei a principis del curs passat i un altre de copa Catalunya aquesta temporada a Vilanova. En les darreres setmanes semblava que la seva condició física havia millorat i ja havia entrat en alguna convocatòria de Joan Carles Oliva, però la decisió del tècnic de deixar-lo a la graderia en l'últim partit contra el Valladolid i situar al lateral dret Medina va ser el preàmbul del que ha acabat succeint. El jugador va dir que tot plegat «ha estat dur», i no va amagar la sorpresa per haver-se quedat sense fitxa: «Sabia que si arribaven quatre o cinc jugadors podria ser un dels que es quedés sense fitxa, però no m'esperava ser el primer.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció