2a divisió A

2a DIVISIÓ A

Un avís més a Gerard

Agné descarta l'exblaugrana tot i tenir lesionat Dorca i malalt Ángel

El tècnic no creu en el vallesà, amb un any i mig més de contracte

A Gerard López no li va servir de res entrenar-se amb normalitat durant la setmana. El tècnic del Girona, Raül Agné, va posar en dubte dijous al matí la participació de Gerard en el futur i ahir va deixar clar que no hi compta. Sense Dorca, sancionat, ni Ángel al cent per cent a causa de la gastroenteritis que li havia impedit entrenar-se durant quatre dies, el tècnic de Mequinensa va preferir convocar el germà de Jose abans que l'exjugador del Barça, que té contracte fins al juny del 2012.

Després de l'entrenament d'ahir al matí, els jugadors convocats per al partit del vespre estaven citats a les sis de la tarda a un berenar del Fornells Park. Gerard ja no hi va anar i va arribar a l'estadi de Montilivi a tres quarts de nou del vespre, un quart d'hora abans que comencés. El vallesà va seguir el partit des d'una cabina de premsa, al costat de Noguerol i l'exfutbolista del Girona Marc Bernaus. Gerard i Bernaus se'n va anar de Montilivi amb els 90 minuts gairebé exhaurits. Dorca, sancionat, i el juvenil Juncà, que s'entrena en el primer equip, que tampoc estaven convocats, van seguir el partit des de la tribuna.

Esperant Ángel.

Agné ja havia dit dijous que no considera que Gerard sigui un pivot, posició en què havia jugat en la temporada i mitja anterior. Ahir va confiar abans en Ángel. «Això són qüestions tècniques. Avui [ahir] m'he aixecat sense diarrea ni cap dolor i he dit al mister que podia aguantar el que calgués. Ha estat mitja hora i hem pogut ajudar els companys a aconseguir la victòria», va dir Ángel, cedit per l'Espanyol, sobre l'elecció del tècnic.

LES DADES

Gerard, el menys utilitzat
Dos mesos sense jugar:
Gerard és el jugador menys utilitzat (19 minuts) i no juga des del partit a Las Palmas del 14 de novembre (1-1). Aquell dia, amb 1-0, va suplir Noguerol (82') i va intervenir en l'1-1. Va pentinar amb el cap una pilota penjada a l'àrea per Migue. Peragón va provocar un penal i Jandro va empatar.
T. 2010/2011 (4 partits, 19 minuts)
Granada-Girona (8 minuts)
2-1 (j. 6)
Girona-Recreativo (1 minut)
0-0 (j. 7)
Girona-Valladolid (2 minuts)
2-1 (j. 9)
Las Palmas-Girona (8 minuts)
1-1 (j. 12)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)