Nàstic

3a DIVISIÓ

La Pobla de Mafumet, colpejada i desactivada

La Muntanyesa marca aviat (5') i, amb solidesa, s'imposa a la major tècnica de la Pobla

L'equip barceloní avança el filial tarragoní, que cau de les places de fase d'ascens

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA DE MAFUMET
«És un camp complicat i petit, on el que marca primer ho té bé per guanyar el partit»
«Ells tenen el seu terreny de joc apamat i estan acostumats a aquests tipus de partits. A més, no donen una pilota per perduda»

La Pobla de Mafumet va perdre ahir al camp de la Muntanyesa, una de les revelacions de la temporada, i veu com l'equip barceloní el supera en la classificació i el fa fora de les places de fase d'ascens. La Muntanyesa va marcar molt aviat, en el minut 5, i en la resta del partit es va dedicar a defensar, amb ordre i encert, l'avantatge a partir de la solidesa i d'imposar un ritme travat en el seu petit terreny de joc al qual la Pobla de Mafumet, millor tècnicament, no es va saber adaptar.

Araujo va avançar l'equip de Nou Barris amb un xut ras des de la frontal, en una acció de contraatac més condicionada pels desajustos defensius visitants que no pas per la bona triangulació local. Més tard, Ton Alcover va buscar l'empat, sense sort, amb un xut llunyà, respost a l'altra àrea pel local Villegas, que va fer una bona internada, però un xut massa creuat. Tot seguit, Raúl Fernández també va xutar desviat.

Els canvis van anar bé a la Pobla de Mafumet, que va mostrar un altre aire en la segona meitat, tot i que no va ser suficient per capgirar el resultat. Un xut de Julio Rico ben resolt pel porter local i una falta directa servida per Ton Alcover en els últims minuts del partit, que també va trobar la resposta del porter, van ser les millors ocasions de la Pobla.

El debut d'Ousmane.

Una de les bones notícies del partit d'ahir per a la Pobla de Mafumet va ser el debut del central guineà Ousmane Sibide, que va jugar de titular. Ousmane, que fins ara no havia participat en la lliga perquè no tenia tots els papers en regla, va completar un bon partit, amb bona col·locació, anticipació i seguretat, sobretot en el joc aeri.

MUNTANYESA
1
LA POBLA DE MAFUMET
0
MUNTANYESA:
Marc, Ferran, Raúl Barrientos, Rubén, Quim Araujo (Fasih, 87'), Villegas (Achille, 73'), Edu San José, Xavi Valls, Raúl Hernàndez (Joan, 57'), Edu Aljama i Padilla.
LA POBLA DE MAFUMET:
Antonio David, Vélez, Aitor, Ousmane, Aleix Coch (Jordi Roca, 56'), Joel, Sebas (Boniquet, 62'), Cristino, Ton Alcover, Julio Rico (Sergi, 75') i Virgili.
GOLS:
1-0 (5') Quim Araujo.
ÀRBITRE:
Barceló Roca.
T.G.:
Als locals Joan i Padilla, i al visitant Aitor
T.V.:
Al local Ferran (94'), per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)