Més futbol

1a CATALANA

Un preu massa alt

RAPITENCA

1

TÀRREGA

1

RAPITENCA:

Raúl, Cano, Manolo, Edgar (Jorge, 70'), Pere, Cristian, Teixidó, Cuqui, Parra, Callarissa i Grau (Hine, 71').

TÀRREGA:

Chine, Pacheco, Font (Kiko, 61'), Palau, Roca, Carballo, Raya, Vendrell, Rey (Edu, 51'), Rafa (Castellana, 66') i Pijuan.

GOLS:

1-0 (44') Callarissa. 1-1 (84') Castellana.

ÀRBITRE:

López Martínez.
T.G.:
Als locals Cristian, Teixidó, Cuqui, Grau i Jorge, i als visitants Pacheco, Carballo, Vendrell i Kiko.
T.V.:
Cap.

Un gol a sis minuts del final va deixar la Rapitenca amb la mel a la boca i sense la possibilitat de tornar a ocupar una de les posicions d'ascens, que continua en possessió del Tàrrega. El resultat deixa un gust amarg als de Santi Teixidó, tenint en compte que els ebrencs van disposar de múltiples ocasions per ampliar la diferència i que els lleidatans van marcar en una de les poques ocasions que van tenir.

A la Devesa, la Rapitenca va millorar la seva imatge respecte al darrer partit, tot i que encara va estar molt lluny de la seva millor versió exhibida abans de Nadal. Certament, els ebrencs van ser molt incisius de cara a gol, encara que els va faltar definició en els darrers metres. Els blaus van reclamar penal per unes mans d'un defensa quan la pilota estava a punt de traspassar la línia de gol. Malgrat això, els ebrencs van marcar quan faltava un minut per al descans després d'una passada de Callarissa que va culminar Parra. La millor oportunitat del Tàrrega va arribar en el temps afegit, en una acció que Raúl va enviar a córner. Després del descans, la Rapitenca hauria pogut sentenciar el partit, però en l'única errada defensiva dels ebrencs, a només sis minuts del final, va arribar el gol de Castellana, que va establir l'empat definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)