Nàstic

2a DIVISIÓ A NÀSTIC

El Granada no vol deixar marxar Felipe Sanchón, pretès pel Nàstic

El director esportiu del Granada, Juan Carlos Cordero, afirma que Felipe Sanchón, un dels objectius del Nàstic per reforçar l'atac, «es quedarà segur a Granada». Cordero confia que el jugador demostrarà «el que pot donar de si en el temps que li queda de contracte» i, de fet, és probable que debuti de titular dissabte contra el Recre, ja que l'equip de Fabri té baixes a la banda esquerra. Cordero va admetre que el Nàstic, entre altres equips, s'ha interessat per Felipe, i ahir el tècnic grana, Joan Carles Oliva, va confirmar que és un dels que està en la llista de possibles reforços. Oliva assegura, però, que n'hi ha més i va dir que aquesta setmana podria arribar el tercer reforç. Un altre dels futbolistes que vol el Nàstic és el davanter de la Real Sociedad Imanol Agirretxe. El jugador es volia quedar en l'equip basc, però ha vist que el tècnic hi compta poc i aquesta setmana ha admès que el millor és marxar cedit. El problema és que hi ha molts clubs que el volen; el Tenerife i el Valladolid són els que estan més ben situats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció