3a divisió FEF

L'Ascó té una altra oportunitat per sortir del pou

L'equip de Mauro Ravnich té avui una altra ocasió per sortir de la zona de descens. Els riberencs visiten el Balaguer, un conjunt que després d'un molt mal inici de temporada se n'ha sabut refer. El punt fort dels lleidatans precisament són els partits a casa, on tan sols han perdut un dels últims vuit partits. Però per a l'Ascó el fet de jugar a fora no està sent un problema en les últimes setmanes, ja que han aconseguit dos triomfs en els últims tres desplaçaments. Per a l'enfrontament, el tècnic croat dels asconencs recupera Germán, Dani Redondo i Isma Camps un cop han superat les seves respectives lesions. Les úniques baixes seran les de Manu, que es perdrà el partit per acumulació de targetes, i Cristian, que no s'ha recuperat a temps de les seves molèsties físiques que arrossega.

D'altra banda, l'Ascó ha tancat la contractació de Hamid Draoui. Es tracta d'un jove francès de 20 anys procedent de les categories inferiors del Saint-Étienne i que juga a la banda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)