Nàstic

El Nàstic busca el tercer triomf seguit per confirmar la reacció

Oliva manté el bloc, però Bergantiños i Viguera són alternatives

Penúltim, el Ponferradina té dos punts menys i estrena tècnic

El Nàstic tanca avui la primera volta amb un partit molt important. Després d'un rendiment mediocre durant la major part de la primera part del campionat, el Nàstic ha revifat amb Joan Carles Oliva a l a banqueta i encadena, per primera vegada, dues victòries. La reacció li ha permès, de moment, situar-se antepenúltim a tres punts de la zona de permanència i ara té dos partits consecutius a casa contra rivals directes –la setmana que ve, contra Las Palmas– per confirmar que mira amunt i que pot sortir del pou. El primer d'aquests dos partits, el que tanca la primera volta, és la visita d'aquesta tarda del Ponferradina, un equip en ratxa negativa i amb canvi recent a la banqueta. Claudio Barragán va substituir fa uns dies José Carlos Granero, va veure des de la graderia l'empat del seu nou equip contra el Tenerife a casa –no tenia els papers a punt– i avui debutarà a la banqueta del Ponferradina, que fa vuit partits que no guanya i s'ha situat penúltim, amb dos punts menys que el Nàstic. L'equip grana té l'oportunitat d'enfonsar una mica més en la zona de descens un rival directe.

Oliva és partidari de no tocar l'onze inicial si els resultats són positius. És per això que el més probable és que repeteixi l'equip titular que va derrotar l'Albacete la setmana passada i el Valladolid fa quinze dies, tot i que no es pot descartar l'entrada d'alguns dels dos reforços d'hivern, Viguera i Bergantiños, que van mostrar bones sensacions al Carlos Belmonte.

La zona de salvació, igual.

Després dels partits d'ahir, el Nàstic es manté a tres punts de la zona de permanència, de manera que si avui derrota el Ponferradina empatarà a punts amb els equips que la marquen. Ahir, l'Alcorcón i l'Osca van obtenir victòries molt importants que els permeten respirar a la zona baixa, mentre que el Recreativo es va deixar remuntar un 0-1 a Granada i és divuitè, per tant, l'últim equip que ara mateix se salvaria. Las Palmas, que avui visita el Tenerife, està en zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.