Girona

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Raül Agné assoleix a Còrdova els cent partits de lliga a la banqueta del Girona

Amb tants triomfs com empats, ara vol arribar al mateix número en duels a 2a A

Raül Agné
ENTRENADOR DEL GIRONA
«Cent partits de lliga amb el Girona? Està bé, sí, molt bé. Això, d'aquí a uns anys, quan sigui vell, ho podrem recordar»
«Espero fer-ne molts més, aquí o a un altre lloc. Però és evident que poder-los fer al Girona m'omple molt més d'orgull»
«Ara el pròxim repte és assolir els cent partits en la categoria»

«Tot el que faré aquí, ho faré pel bé del club.» Ho deia l'entrenador del Girona divendres, el dia abans de marxar cap a Còrdova. No era la primera vegada que Raül Agné parlava de l'estima pel seu Girona. Amb només 40 anys, el tècnic de Mequinensa va assolir ahir a El Nuevo Arcángel una xifra per al record, ja que va dirigir el partit de lliga número 100 com a entrenador del Girona. Un centenar de partits –entre la lliga de segona B, la fase d'ascens a segona A i la lliga de segona divisió A– amb un balanç de 37 victòries, 37 empats i 26 derrotes. De 300 hipotètics punts en joc –en la fase d'ascens, hi havia dues eliminatòries–, l'equip n'ha acumulat 148, que haurien estat just la meitat (150) si Arteaga no hagués fet ahir l'1-1.

No és ni de bon tros l'entrenador amb més trajectòria a la banqueta del Girona –Emilio Aldekoa, Alfons Muñoz i Xavi Agustí hi van estar moltes més temporades–, però Agné té reservat un protagonisme innegable a Montilivi. En la seva primera campanya a Girona, i després d'haver entrenat a Peralada i Palamós, va completar una estrena brillantíssima a segona B i va dur el club fins a segona A. També va ser l'encarregat d'obrir l'etapa de l'entitat en la Lliga de Futbol Professional i va liderar la feina perquè l'èxit no es convertís en un somni d'estiu, per bé que el club el va acomiadar en la 37a jornada, després de cinc derrotes seguides però amb els deures gairebé fets. L'estiu passat, després d'un pas per Huelva, el Girona va obrir una etapa nova en l'àmbit institucional i va tornar a apostar per Agné. I coincidint amb el tancament de la primera volta, l'exdefensa acaba d'assolir els seus primers 100 partits com a tècnic del Girona. Ara, segons va dir ahir, el seu pròxim repte és assolir els 100 partits de lliga com a entrenador a segona A. Només n'hi falten 14, després d'acumular-ne 58 amb el Girona i 28 amb el Recreativo de Huelva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)