2a divisió A

Raül Agné

Entrenador del Girona

«Cap equip ha merescut guanyar»

«Hem de saber que hi ha porteries. Tenir la pilota no vol dir res si no creem ocasions»
«Me n'alegro molt per ell. Ha fet un golàs i hauria pogut fer l'1-2. Ha de ser important»

POC PERILL EN ATAC


KIKO RATÓN


El tècnic del Girona, Raül Agné, va donar per bo l'empat tenint en compte que, vist el que havien fet els uns i els altres, considerava que l'1-1 era el més just. La llàstima va ser que l'empat d'Arteaga va arribar quan l'equip va tenir molt a prop la victòria amb el 0-1 de Kiko Ratón. A Agné li va doldre la manera com l'equip va deixar escapar dos punts al final. «Quan tens un partit guanyat i se t'escapa d'aquesta manera, sap greu, però cap dels dos equips ha fet mèrits per guanyar. És just, tot i que sap greu.»

Al Nuevo Arcángel, el Girona va crear poques ocasions de gol, tot i que no va renunciar a sortir amb la pilota controlada des del darrere. «Hem mantingut la nostra identitat en el joc, sobretot en l'inici del darrere, però de tres quarts de camp endavant, hem estat innocents; hem de tenir més gana.» El tècnic de Mequinensa va recordar als jugadors que s'ha de mirar cap a la porteria del rival. «Som un equip estèticament molt maco. Però hem de ser conscients que hi ha porteries. Tenir la pilota no vol dir res si no creem ocasions. En aquesta manera de jugar, els jugadors de fora [Chechu i Moha, ahir] i Jandro, no sols hi són per donar joc, sinó per ser letals.»

Una de les accions més valorades per Agné va ser l'acció del gol del Còrdova. Segons el tècnic, no hi havia hagut cap errada. «No hem estat atents a la zona de rebuig, però no és fàcil de defensar aquest perfil d'equips [...] No es pot dir que hagi estat una badada. Ha caigut la pilota a un dels millors jugadors d'ells, i l'ha clavat.»

Kiko Ratón va ser un dels protagonistes del partit amb el 0-1. Agné va felicitar el canari pel seu tercer gol en la lliga. «Me n'alegro molt per ell. No estava massa fi i avui [ahir] ha fet un golàs i hauria pogut fer l'1-2. És un jugador important i ho ha de ser. Amb l'esforç i la seriositat de tots, ens en sortirem.»

Després de quatre jornades sense perdre (8 punts de 12), el Girona acaba la primera volta amb 26 punts i en l'onzena plaça. Agné veu bé l'equip, que té quatre punts més que el dinovè. «Estic bastant satisfet amb 26 punts. Hauria estat l'hòstia arribar als 28.»

«Matar» els partits.

Agné va dir que els tècnics transmeten als jugadors que intentin jugar bé i que siguin solidaris. Només va trobar a faltar que, com ahir, l'equip no hagués sentenciat el rival quan ho va poder fer. «L'única pega és que no hem pogut matar alguns partits, però no els puc retreure res. Hem jugat contra tots els equips, i estic content del rendiment.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)