Nàstic

Rodri (Nàstic) vol oblidar la seva intermitència i tornar a un mig del camp amb competència creixent

Seoane sembla intocable, Miki és ara l'altre titular i Álex Bergantiños ha irromput amb força

Rodrigo Gimeno
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
«Per unes coses o per unes altres, últimament no he estat bé, però ara estic preparat. Espero que sigui el meu moment»
«Que hi hagi reforços és bo per a l'equip. Són fitxatges totalment encertats. Ara cal mirar per l'equip, no ser egoista i treballar igual»

Rodri va arribar a l'estiu al Nàstic amb l'aval de la seva llarga experiència a segona A. Havia de ser un dels jugadors importants al mig del camp, però les lesions i un rendiment més baix de l'esperat li han restat continuïtat. Ara, però, Rodri –que ha participat en 12 dels 21 partits de la primera volta, amb dos gols marcats– assegura que està totalment recuperat i a la disposició del tècnic, Joan Carles Oliva. No ho tindrà, però, fàcil per tornar a l'equip. S'ha perdut els cinc últims partits de lliga, que han coincidit amb la millora de l'equip, i Oliva és poc partidari de fer canvis si la cosa rutlla. Al mig del camp, Fernando Seoane, que només s'ha perdut un partit, sembla intocable i la seva parella habitual últimament és Miki Martínez, amb un perfil més creatiu. Demà, contra Las Palmas, els dos jugadors tenen molts números per repetir en l'onze titular. Rodri assegura que ara el més important és que l'equip funcioni i entén que l'entrenador hi faci pocs canvis.

A més, l'arribada d'un altre mig centre, Álex Bergantiños, en el mercat d'hivern complica més les coses a Rodri. Tot i que acaba d'arribar, el jugador cedit pel Deportivo ja ha participat en els dos últims partits i no sembla agosarat pensar que no trigarà a ser titular. Rodri admet que l'aire fresc que suposen els reforços és positiu per a un equip ancorat en la zona de descens. El migcampista valencià elogia els últims fitxatges del Nàstic, ja que assegura que són «totalment encertats» i que ja ho estan demostrant. Pel que fa a Tuni, amb el qual va coincidir fa dues temporades a l'Hèrcules, assegura que el mallorquí aportarà moltes coses, en bona part perquè té experiència a primera divisió.

Pel que fa al partit de demà contra Las Palmas, Rodri admet que és important i assegura que l'equip grana l'afronta amb optimisme i confiança, ja que cada dia es veu millor. Recorda que diumenge passat, contra un rival poc propici per fer un bon futbol com era el Ponferradina, l'equip grana va disposar de bones ocasions. «Ens falta fer més mal a dalt, però l'important és crear oportunitats de gol», afirma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció