Nàstic

Abraham també marxa

El migcampista se'n va cedit al Ponferradina fins al 30 de juny

Els següents a abandonar el club podrien ser Walter i Vicente

El Nàstic no només està intentant aconseguir algun reforç més en aquest mercat d'hivern, sinó que també treballa en el capítol de baixes. En aquest sentit, després de la marxa de Curro Torres i que aquesta setmana Juan Domínguez se n'anés cedit a l'Eibar, en les pròximes hores es farà oficial la cessió d'Abraham al Ponferradina. De fet, ahir a la nit fonts properes al jugador ja anunciaven via Twitter que l'acord entre el Nàstic, el Ponferradina i el jugador era total. Abraham va arribar aquest estiu a Tarragona procedent del Cadis i aquest curs amb el Nàstic només ha participat en quatre partits (146 minuts) i només contra el Celta va jugar el partit sencer.

Els següents a marxar podrien ser Vicente i Walter. Cap dels dos es van entrenar ahir amb el grup i es van exercitar al marge. Joan Carles Oliva va admetre ahir que tots dos «tenen moltes possibilitats de marxar», tot i que potser cal esperar fins dilluns. També va deixar clar que si finalment continuen a Tarragona, serà «com un més de la plantilla».

Asen ja no és de l'Albacete.

Un dels jugadors que podrien arribar al Nàstic d'aquí a la mitjanit de dilluns, quan es tanca el mercat d'hivern de fitxatges, és Asen, que ahir va signar la seva rescissió de contracte amb l'Albacete. El madrileny també té una oferta ferma del Cadis. Sobre l'altre jugador que interessa molt al conjunt grana, Felipe Sanchón (Granada), Oliva va explicar ahir que s'han fet totes les gestions possibles per incorporar-lo i confia que l'operació arribi a bon terme: «Crec que arribarà el jugador que nosaltres volem i en això estem treballant.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció