Nàstic

El Nàstic té contra Las Palmas una altra oportunitat per fugir de baix

El conjunt canari fa set partits que no venç i només té 3 punts més

Bergantiños, Gerardo i Mingo s'entreveuen com els grans canvis a l'onze

El Nàstic va desaprofitar la setmana passada amb l'empat contra el Ponferradina una oportunitat clau per fugir dels llocs de descens, però avui n'afronta una altra contra Las Palmas, que en dos mesos ha passat de ser un clar aspirant a l'ascens a complicar-se la vida. De fet, si els grana aconsegueixen assolir aquesta tarda la tercera victòria de la temporada al Nou Estadi atraparan el conjunt canari, que només té tres punts més i fa set jornades que no guanya, i fins i tot podrien sortir per primera vegada des de fa molts mesos dels llocs de descens.

Joan Carles Oliva és conscient que l'equip no va acabar de fer bé les coses en l'última jornada i també sap del perill de Las Palmas al contraatac, i per això ja ha avisat que introduirà alguns canvis per mirar de corregir els errors. El tècnic lleidatà vol dotar de més solidesa el mig del camp i tot indica que apostarà per Bergantiños –serà el seu primer partit com a titular des que va arribar– en detriment de Miki Martínez. Gerardo, refet completament de la lesió, també té molts números per tornar a l'onze, en el lloc d'Álex Cruz, que ja fa setmanes que dista del seu millor nivell. L'altre canvi, obligat per la sanció d'un partit de Raúl Fuster, és la tornada de Mingo, que no ha jugat ni un minut en les darreres cinc jornades. L'última cara nova, Tuni, haurà de veure el partit d'inici des de la banqueta, tot i que Oliva ja ha avisat que podria tenir uns minuts en la segona part.

Trobar el gol que tant li està faltant al Nàstic aquesta temporada, sobretot al Nou Estadi, on acumula sis partits sense veure porteria, serà vital per superar un rival que al darrere té precisament un dels seus punts febles, com indiquen els 40 gols que ha encaixat, que el situen com l'equip més golejat de segona A. Tot el contrari que el Nàstic, cada cop més solvent al darrere, que intentarà mantenir la seva porteria a zero per quarta jornada consecutiva i confiarà al davant en el duet atacant format per Borja Viguera i Rubén Navarro, que repetiran titularitat.

Las Palmas, sense Viera.

La gran absència, per lesió, en el conjunt canari serà la de Jonathan Viera, que en el duel de la primera volta va fer anar de bòlit la defensa grana.

«A segona, els comitès no ens fan ni cas»

X.S.

Oliva també va parlar ahir de la decisió del comitè de competició i d'apel·lació de desestimar el recurs del Nàstic perquè retiressin la vermella a Raúl Fuster. El tècnic lleidatà no es va mossegar la llengua: «L'única possibilitat que té el Nàstic que li retirin una targeta és pujar a primera, ja que a segona no ens fan ni cas; era claríssim que no era agressió i, a més, l'àrbitre es va equivocar, ja que volia expulsar Mairata i el vídeo així ho mostrava, però no n'hi ha més i així s'ha vist aquesta setmana amb la groga a Messi per haver-se aixecat la samarreta».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció