Més futbol

PREFERENT TERRITORIAL

Blas guia el Reddis cap al triomf contra el Roquetenc

Un trio de gols del davanter reusenc permet als locals superar un Roquetenc molt combatiu

REDDIS

3

ROQUETENC

1

REDDIS:

Figueras, Escani (Rafa, 57'), Pau de Haro, Eloi, Marc Raventós, Víctor Ortiz, Valentín, Vivi, Saddik (Lucas, 65'), Blas (Gallego, 87') i Aleix Martí (Barroso, 82').

ROQUETENC:

Bertomeu, Llorenç (Vericaz, 53'), Franklin (Edgar, 84'), Òscar, Abel, Vilanova, Joan, Otero, Pardo, Alegre i Ferran.

GOLS:

1-0 (25') Blas. 2-0 (54') Blas. 3-0 (56') Blas. 3-1 (59') Abel.

ÀRBITRE:

Fabregas Capellas.
T.G.:
Als locals Escani, Rafa, Pau de Haro, Eloi, Marc Raventós, Saddik i Lucas; i als visitants Vilanova, Joan, Pardo i Ferran.
T.V.:
Al delegat i al tècnic locals, a més de Valentín (63'); i al visitant Òscar (78').

Blas va ser el protagonista del partit que va enfrontar el Reddis i el Roquetenc, que va acabar amb victòria dels locals (3-1) gràcies als tres gols anotats pel davanter.

El matx va començar amb els dos equips posant molta intensitat en el joc, cosa que va fer que l'àrbitre acabés realitzant un festival de targetes per totes dues bandes. En el minut 25 Blas va aprofitar una centrada d'Aleix Martí per inaugurar el marcador i poc abans del descans ell mateix hauria pogut fer el segon. En el primer quart d'hora de la segona part es va produir una pluja de gols. En dues jugades molt semblants, Blas va completar el seu trio de gols i va sentenciar el partit (54' i 56'), just abans que el Roquetenc escurcés diferències (59'). Des d'aleshores, força futbol subterrani que va acabar amb un parell de jugadors expulsats.