Nàstic

El Nàstic i el drama del gol

L'equip grana, que no ha pogut fitxar cap davanter al gener, només ha fet 4 gols en els 7 últims partits

L'equip té ara més alternatives i mobilitat a la mitja punta, però manté el dèficit en l'última acció

Lluís Fàbregas
DIRECTOR GEN. DEL NÀSTIC
«Hem fet molts esforços perquè l'equip tingui els recursos que no tenia fins ara, i volem que se'ns retorni amb resultats»
Pere Mairata
DEFENSA DEL NÀSTIC
«S'ha de definir; sinó ho acabes pagant. I si no puntuem de tres en tres és difícil, perquè la resta d'equips es va distanciant»

El partit que el Nàstic va jugar, i perdre, dissabte a Girona va ser una mostra del que falta aquesta temporada a l'equip grana: gol. Va fer una bona primera meitat, amb possessió i mobilitat en la construcció atacant, però li va faltar, com sempre, verticalitat i verí en l'última acció. El Girona, en la primera diana, li va demostrar que no cal fer-ne gaire per marcar si hi ha convicció combinada amb una dosi important de qualitat i capacitat de rematada: passada en profunditat de Jandro, centrada a la primera de Chechu i rematada de Peragón. Tot i el domini, el Nàstic no va tenir ocasions realment clares de gol i les més o menys perilloses que va tenir les va desaprofitar, sobretot, un desencertat Rubén Navarro. Berry Powel, que va tenir una actuació indirectament criticada per Oliva contra Las Palmas, no va anar ni convocat ahir a Girona, i l'alternativa a la punta d'atac de Rubén Navarro era Eloy Gila, amb fitxa del filial, que es va mostrar més vertical que el de Sallent l'estona que va jugar. Només va marcar a pilota aturada –Mairata, rematant de cap una centrada de Morán– i, en els set últims partits, tan sols ha marcat set gols. El Nàstic es manté com l'equip menys golejador de segona A i un dels pitjors des de primera fins a la segona B.

En el mercat d'hivern, el Nàstic, conscient del dèficit en els metres finals, va buscar un davanter centre, però se'n va quedar sense. Es va conformar en reforçar la segona línia d'atac amb Viguera, Tuni i Felipe Sanchón, confiant que l'equip guanyaria en poder ofensiu. A Montilivi, com en els dos partits anteriors –els empats sense gols a casa contra el Ponferradina i Las Palmas–, el Nàstic va mostrar més mobilitat i més alternatives a la mitja punta, però no va definir a l'hora de fer mal. De totes maneres, els nous reforços acaben d'arribar i, tot i que Oliva no ha trigat a fer-los jugar –Tuni és el que ha jugat menys perquè té més problemes de rodatge–, s'ha d'esperar que aniran a més i l'equip generarà cada cop més ocasions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció