Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Coses que no s'obliden

Oliva té una motivació afegida contra el Salamanca: la temporada passada el van destituir tot i que no va encadenar mai dues derrotes, i ara Óscar Cano n'ha encaixat nou de consecutives

Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«A Salamanca van passar coses que ara no val la pena valorar. Tinc la meva reflexió, que no faré mai pública, però no va ser normal. No va ser normal el que va passar amb els aficionats, tenint en compte que jo no vaig provocar res»
«Jo no vaig perdre dos partits seguits i, per tant, vol dir que ara n'han après i tenen més paciència»
«Si el partit no fos tan important, jo mateix ja hi afegiria motivació»
21
PARTITS
va dirigir Oliva l'any passat a Salamanca, amb 7 victòries, 7 empats i 7 derrotes.

Joan Carles Oliva encara es pregunta per què el van destituir com a tècnic del Salamanca la temporada passada. Després de 21 jornades, l'equip castellà estava consolidat a la zona tranquil·la, més a prop de dalt que de baix, després d'haver guanyat, empatat i perdut set partits. Des del principi, però, Oliva, sense cap motiu aparent, no va caure en gràcia a l'afició castellana. «No va ser normal el que va passar amb els aficionats, tenint en compte que jo no vaig provocar res, no vaig dir mai res», explicava ahir el tècnic grana. Sigui com sigui, no hi havia sintonia entre Oliva i els seguidors del Salamanca, que van haver de callar després d'una bona ratxa de tres victòries seguides que van situar el Salamanca cinquè en la jornada 16, però que van trobar l'excusa per esclatar quan, en els cinc partits següents, l'equip només va sumar tres punts. La directiva va decidir destituir Oliva per «falta de comunió amb l'afició» i «per no haver sabut treure de l'equip tot el que se n'esperava», segons va explicar el president, Juan José Pascual, i va incorporar Sito Cenzual, que va empitjorar les coses i només va durar onze partits, ja que va situar el Salamanca en zona de descens. Jorge d'Alessandro va ser el tècnic que va fer reaccionar en la recta final l'equip castellà, que va acabar la lliga setzè, quatre llocs per sota d'on l'havia deixat Oliva.

El tècnic lleidatà no amagava ahir que no oblida una destitució que considera injusta i va admetre que si el partit de diumenge contra el seu exequip no tingués tanta rellevància com ja té pel que es juguen els dos equips, ell mateix hi afegiria el seu plus de motivació personal. Joan Carles Oliva va recordar que ell mai no va encadenar dues derrotes en els 21 partits en què va dirigir el Salamanca –Cenzual va arribar a encadenar-ne quatre i D'Alessandro, tres– i, curiosament, l'actual tècnic del Salamanca, Óscar Cano, arribarà diumenge al Nou Estadi després de nou derrotes seguides. «Això vol dir que ara n'han après i tenen més paciència», va afirmar amb una certa dosi d'ironia el tècnic lleidatà, conscient que un triomf del Nàstic podria deixar el Salamanca en zona de descens i comportaria, molt probablement, la destitució de Cano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció