Nàstic

El Salamanca, en caiguda lliure

El gran inici de lliga (14 punts dels primers 18) serveix al Salamanca de coixí en l'espectacular caiguda lliure que viu actualment. A partir de la setena jornada, l'equip d'Óscar Cano va iniciar una línia irregular, alternant victòries i derrotes i, a partir de la quinzena, va començar a perdre partits i encara no ha sortir d'aquesta dinàmica negativa: l'equip castellà encadena nou derrotes i només els punts acumulats en l'arrencada li permeten mantenir-se fora, de moment, de la zona de descens, que té, això sí, a només un punt. El Salamanca, per tant, té molts números per caure en les places de descens si demà perd al camp del Nàstic.

La temporada passada el Salamanca va tenir poca paciència amb els tècnics, ja que va destituir l'actual entrenador del Nàstic, Joan Carles Oliva, quan l'equip estava a la zona mitjana i sense haver encadenat mai dues derrotes, i també el seu relleu, Sito Cenzual –Jorge d'Alessandro va salvar el Salamanca en la recta final–, però aquest curs mostra més confiança en Cano. De totes maneres, tot té un límit, i el tècnic del Salamanca passarà demà un examen a Tarragona que podria ser definitiu. En un duel tan important, Cano no podrà disposar de la referència ofensiva, Marcos Márquez, que fins ara només ha fet quatre gols, lluny de l'efectivitat golejadora que va acreditar a Las Palmas.


L'equip castellà encadena nou derrotes i el tècnic es jugarà el càrrec demà a Tarragona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció