Salguero, David, Martorell, Armengol, Nando (Ros, 79'), Huete, Pena (Giró, 68'), Dani Bello (Juli, 53'), Dani Garcia, Ferri i Alberto (Eric, 51').

EL MORELL:

Àlex, Diego, Soriano, Mercadé (Eric, 54'), David (Ferri, 73'), Munta (Cañas, 65'), Kiko, Pol, Pere Planas (Fede, 78'), Edu i Tiko.

GOLS:

0-1 (4') Diego. 0-2 (23') Tiko (penal). 0-3 (34') Pere Planas. 0-4 (46') Diego. 1-4 (60') Ferri. 1-5 (80') Tiko.

ÀRBITRE:

Rodríguez Abadal.
T.G.:
Als locals Nando, Pena, Dani Garcia, Ferri i Alberto, i als visitants Àlex, Diego, Mercadé, David, Munta i Pere Planas.
T.V.:
Cap.

La nit i el dia es van citar al Catllar, en un enfrontament sense història que el Morell va tancar en poc més d'un quart. El quadre local va ser perjudicat per l'ansietat i va anar sempre a remolc dels visitants, que van tornar a donar el millor de si mateixos després de dues ensopegades seguides i poden continuar lluitant pels llocs de privilegi.

La igualtat només va durar quatre minuts, després d'un llançament de córner que va rematar Diego. Mentre el Catllar volia i no podia, el Morell deixava clara la seva hegemonia transformant un penal i anotant després una altra diana. El descans va ser una continuació del que s'havia vist. Novament Diego va eixamplar la diferència, i Tiko la va fer insalvable. El jugador visitant va tornar a veure porta després del gol de l'honor del Catllar.