1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

El FC Barcelona obté una victòria de prestigi davant l'Atlhetic Club

El Barça s'imposa al líder en un partit intens i es manté quart tot i que acaba amb lesionades

El Barça va aconseguir ahir una valuosa victòria davant el líder, un Athletic Club que va sortir ben situat. Però les jugadores de Xavi Llorens van ser molt eficaces i Olga va obrir la llauna en el minut 9 en culminar un contraatac. Guti podria haver fet el segon però Ainhoa va enviar la pilota a córner. Abans del descans, Nekane va aprofitar una errada defensiva de les blaugrana per empatar. En el segon temps, Lilo va signar el gol de la victòria (75') que manté quartes les catalanes.

Greu lesió de Rocío.

La mala noticia van ser les lesions de dues jugadores blaugrana. Rocío es va fracturar la clavícula i estarà entre un i dos mesos de baixa, mentre que Vicky es va fer un esquinç al turmell i estarà al voltant de dues setmanes allunyada del terreny de joc.

BARCELONA
2
ATHLETIC CLUB
1
BARCELONA:
Ràfols, Lau, Meli, Ani, Rocío (Guti, 20'), Marta Unzué, Corredera, Montse, Olga (Mari Paz, 89'), Vicky (Noe, 35'), Melanie.
ATHLETIC CLUB:
Ainhoa, Itsatso, Marta, Nekane, Tzibi, Morua, Iraia, Orueta, Olabarrieta (Beristain, 66'), Ibarra, Guru (Gangoiti, 46').
GOLS:
1-0 (9') Olga. 1-1 (41') Nekane. 2-1 (75') Lilo.
ÀRBITRE:
Ávalos Martos.
T.G.:
cap.
T.V.:
cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)