3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

ASCÓ

L'abisme de l'Ascó es va engrandint

L'Ascó no havia estat en tot el curs tan lluny (a 6 punts) de les posicions de permanència

Els de Mauro Ravnic, a més, afronten ara un calendari contra els equips capdavanters

L'Ascó va acabar el 2010 amb moltes esperances de salvar-se després de guanyar en dues de les tres últimes jornades de l'any, però en el 2011 ha tornat a la crua realitat, ja que no ha obtingut la victòria en cap dels sis partits que ha jugat –3 punts de 18 possibles– i s'ha allunyat a sis punts de les posicions de permanència. En tota la temporada, el conjunt que entrena Mauro Ravnic no havia estat tan lluny de la salvació, ni tan sols quan va encadenar tretze jornades sense guanyar, ja que només en va arribar a estar a quatre punts de distància.

Si amb la mala dinàmica que passa no en té prou, l'Ascó encara en les properes setmanes un tram de calendari que no convida gaire a l'optimisme. Diumenge visitarà el Nou Sardenya de l'Europa, que és cinquè a només un punt de les posicions de fase d'ascens, la jornada següent rebrà el filial de l'Espanyol, que no es pot permetre gaires més ensopegades si no vol dir adéu a l'ascens i després li tocarà visitar el camp del líder, la Muntanyesa, que acumula quatre victòries consecutives a casa. Superats aquests tres partits, els de la Ribera d'Ebre tindran una petita treva al seu estadi contra el Castelldefels, un dels pocs equips en terra de ningú. A continuació, però, se les heuran altre cop amb dos equips que lluiten per estar al final de la lliga entre els quatre primers elegits, com són el Cornellà, que tot i que va perdre diumenge passat feia deu jornades que no coneixia la derrota, i el Manlleu, que a domicili només ha perdut un dels darrers cinc partits que ha disputat.

EL CALENDARI

J26
Europa (5è) - Ascó
J27
Ascó - Espanyol B (9è)
J28
Muntanyesa (1r) - Ascó
J29
Ascó - Castelldefels (12è)
J30
Cornellà (4t) -Ascó
J31
Ascó - Manlleu (8è)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)