Més futbol

REGIONAL PREFERENT

Un «hat-trick» de Jordi refà el Torreforta, que guanya al camp del Roquetenc (1-4)

Els tarragonins van guanyar al camp del Roquetenc, que va jugar amb inferioritat des del minut 15 per la vermella directa a Toni

ROQUETENC

1

TORREFORTA

4

ROQUETENC:

Bertomeu, Otero, Franklin, Vilanova, Adell, Barru (Òscar, 67'), Trullent, David (Ivan, 77'), Toni, Ferran i Pardo.

TORREFORTA:

Pedro, Romà, Jesús, Travé, Cornejo (Escoté, 63'), Jaume, Pedrosa (Juan, 65'), Loren (Aleix, 75'), Dani de Cal (Àlex, 69'), Carni (Roldán, 68') i Jordi.

GOLS:

0-1 (18') Dani de Cal. 1-1 (23') Pardo. 1-2 (30') Jordi. 1-3 (38') Jordi. 1-4 (62') Jordi.

ÀRBITRE:

Alonso Vay.
T.G.:
Vilanova, Barru, Trullent, David i Pardo; Cornejo i Pedrosa.
T.V.:
Directa al local Toni (14') i Franklin (88').

El Torreforta va guanyar al camp del Roquetenc, amb Jordi com a principal protagonista, ja que va fer un trio de gols i va trencar d'aquesta manera la mala ratxa de tres jornades sense conèixer la victòria. Els locals, que feia quatre partits que no perdien a casa, van veure com el partit se'ls posava molt costa amunt des del principi, amb l'expulsió a Toni just abans del primer quart d'hora per haver donat una empenta un rival. Tot i això, els del Baix Ebre no van abaixar els braços en cap moment i fins i tot van ser capaços d'empatar momentàniament el gol de Dani de Cal, que havia avançat els de Torreforta. Abans del descans, Jordi ja va iniciar el seu festival golejador i va posar el conjunt tarragoní amb un 1-3 a favor, en una acció de qualitat, controlant amb el pit un mal servei de Pedro i superant-lo amb una gran vaselina.

En la segona part, Jordi va completar el seu hat-trick i va deixar el partit sentenciat quan encara quedava gairebé mitja hora per acabar. Ni així, però, el Roquetenc es va desesperar ni es va enfonsar.