La reacció de l'Ascó no arriba (2-0)

El conjunt de la Ribera d'Ebre va encaixar al camp de l'Europa la tercera derrota seguida

Els locals, molt millors, en van fer prou amb dos gols de Segalés

Mauro Ravnic
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«El partit s'ha posat costa amunt només de començar i després ells s'han sentit tranquils i nosaltres, en canvi, tot al contrari»
«Sabem que és difícil però encara tenim possibilitats de salvar-nos i estem obligats a prendre'ns cada partit seriosament i fer el màxim possible»

L'Ascó continua ben encallat en la zona de descens. Ahir va ser molt inferior al camp de l'Europa, que en va fer prou amb dos gols, un en cada part, i va encadenar la tercera derrota i la setena jornada sense conèixer la victòria, cosa que confirma que o molt canvien les coses, o difícilment s'escaparà del descens.

En la primera acció de perill, els graciencs ja es van avançar en el marcador, en una jugada desafortunada pels de la Ribera d'Ebre, ja que un refús de Felip a l'àrea gran va rebotar a l'esquena de Segalés i la pilota va acabar entrant al fons de la porteria. L'1-0 va incrementar el domini de l'Europa i no va ser fins al voltant de la mitja hora que l'Ascó va començar a costar-se a l'àrea rival. En els darrers minuts del primer temps, però, van ser els locals els que van tornar a la càrrega i van estar a punt d'arribar al descans amb un avantatge més gran.

En la segona part no hi va haver símptomes de millora dels homes de Ravnic, sinó més aviat al contrari. Sis minuts després de reprendre el partit, Mohe va evitar el segon gol refusant sota els pals una rematada de Delmàs. Una mica més tard va ser Felip el que va aturar un bon cop de cap del central Cano. L'Ascó va aguantar l'envestida fins que un altre cop Segalés, en rematar al segon pal un córner centrat per Gatell, va fer el definitiu 2-0 (67'), ja que fins al final, cap equip ho va tornar a intentar amb perill.