Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Dos substituts poc rodats per a Sergio Díaz i Seoane

Álex Ortiz i Rodri tenen molts números per rellevar Sergio Díaz i Seoane contra el Celta

Des del malson de Granada, l'ex de l'Hèrcules només ha jugat contra el Rayo i el sevillà, ni això

Álex Ortiz
DEFENSA DEL NÀSTIC
«Tinc possibilitats de jugar iper això treballo en cada entrenament»
«Cada setmana que em quedo fora de la llista ja m'enduc un cop dur»
«Rodri» Gimeno
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
«Ara que hi ha dos sancionats s'obren més portes i tinc moltes ganes de tornar a ser titular»
«Hi ha molta competència i això sempre és positiu»

Les targetes que van veure dissabte al camp del Rayo Vallecano Sergio Díaz –expulsat per doble groga– i Fernando Seoane –va veure la cinquena groga de la temporada– obligaran Joan Carles Oliva a fer canvis en l'onze inicial de dissabte vinent contra el nou líder, el Celta de Vigo. Álex Ortiz a l'eix de la defensa i Rodri al mig del camp són dos dels jugadors de la plantilla que tenen més possibilitats d'ocupar els seus llocs, tot i que en les últimes jornades han tingut molt poc protagonisme, o en el cas del central sevillà, nul.

L'últim partit que va jugar Álex Ortiz, que és l'únic central natural disponible per acompanyar Mairata dissabte, va ser al camp del Granada, fa més de dos mesos, en el que va ser el debut d'Oliva a la banqueta del Nàstic i que va acabar amb una golejada en contra (6-1). Des d'aleshores el sevillà no només no ha disputat cap minut, sinó que ha estat un dels habituals a l'hora de quedar fora de les convocatòries. Amb la baixa de Sergio Díaz, l'exjugador del Betis B és conscient que pot ser el seu substitut: «Tinc possibilitats de jugar i per això treballo en cada entrenament i ara que hi ha un buit continuaré treballant per entrar, tot i que aquesta setmana no té res d'especial.» En cas de no acabar jugant dissabte, Álex Ortiz assegura que no s'enduria un cop més dur del normal, ja que això ja li passa quan es veu «fora de la llista cada setmana».

Rodri, que també va passar ahir per la sala de premsa, va disputar dissabte a Vallecas els seus primers minuts (13') en les últimes nou jornades. I és que l'exmigcampista de l'Hèrcules tampoc no jugava des del malson de Granada. En el seu cas, però, una lesió en un adductor el va fer ser baixa durant tres jornades consecutives. El jugador de 32 anys va assegurar ahir que té ganes de tornar a ser titular i «ara que hi ha dos sancionats s'obren més portes per ser-ho».

Medina, l'alternativa.

Una altra de les possibilitats de Joan Carles Oliva per substituir tant Sergio Díaz en defensa com Seoane al mig del camp és la de David Medina. La polivalència del maresmenc, que ha actuat de lateral dret, de central i de mig centre defensiu, és un dels factors que juga al seu favor.

Oliva perd dos dels cinc jugadors que més ha utilitzat

X.S.

Sergio Díaz i Fernando Seoane han estat dues peces fixes en les últimes jornades i dos dels jugadors en què més ha confiat Joan Carles Oliva des de la seva arribada a la banqueta del Nàstic. De fet, tots dos estan entre els cinc jugadors que més minuts han disputat amb Oliva com a tècnic. El central és el tercer integrant de la plantilla amb més minuts (9 partits i 796 minuts), només superat per Mairata i Fernando Morán, que són els únics que han disputat tots els partits des que Oliva va aterrar a Tarragona. Fernando Seoane és el cinquè jugador amb més protagonisme (9 partits i 765 minuts). Després dels cinc jugadors amb què més ha comptat l'entrenador lleidatà, on també hi és Rubén Pérez –només es va perdre el partit de Granada per lesió–, apareixen homes com ara Raúl Fuster, Rubén Navarro, David Medina i Berry Powel. Per contra, alguns dels que menys protagonisme estan tenint amb Oliva són Walter, Álex Ortiz, Rodri, Gerardo i Mingo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)