Nàstic

La millora de Powel només és qüestió de gols

Berry Powel creu que l'únic que ha canviat en els últims partits ésque ara està marcant

No descarta arribar als 15 i no se sent més pressionat per ser l'únic davanter centre disponible

Berry Powel
DAVANTER DEL NÀSTIC
«Perquè un davanter travessi un bon moment ha de fer gols, i això és l'únic que ha canviat darrerament»
«Encara no descarto arribar a la quantitat dels 15 gols»
«El fet que ara sigui l'únic davanter centre disponible no m'afegeix pressió; ja la tenia també abans»

La lesió aquesta setmana de Rubén Navarro, que estarà allunyat dels terrenys de joc aproximadament un mes, ha deixat Berry Powel com l'únic davanter centre disponible de la plantilla. L'holandès, però, que la setmana passada al camp del Rayo Vallecano va recuperar la titular i va marcar per segona jornada consecutiva, travessa un gran moment de forma. Probablement el millor de tota la temporada. I és que de mica en mica, des de l'arribada de Joan Carles Oliva a la banqueta, el jugador nascut a Utrecht fa 30 anys no només fa gols sinó que també està aportant molt al joc de l'equip.

Powel creu que l'únic que ha canviat en els últims partits respecte als mesos anteriors –en què va arribar a encadenar vuit partits sense marcar i es va quedar sense jugar un partit per primera vegada en tota la temporada– són precisament els gols: «Perquè un davanter travessi un bon moment ha de fer gols, i això és l'únic que ha canviat darrerament, ja que la confiança arriba quan fas gols.» El que és el pitxitxi de l'equip es va marcar fa uns mesos la intenció d'arribar a la quantitat de 15 dianes al final de temporada i, tot i que superada la primera meitat del curs encara hi està lluny –n'ha fet 6–, no descarta assolir aquest repte personal. Si continua en aquest estat de gràcia –els dos últims gols els ha aconseguit jugant poc més de 100 minuts– té força possibilitats per fer-ho.

El punta holandès, que assegura que està plenament recuperat del cop a l'esquena que va rebre a Vallecas dissabte passat i que li ha impedit entrenar-se amb normalitat els primers dies de la setmana es va referir a les últimes lesions que han afectat la davantera, però no creu que el fet de convertir-se en el màxim referent en atac li augmenti la pressió: «Quan els altres companys estaven bé, també tenia pressió, i ara, no en tinc més.» Pel que fa a la possibilitat que el club acabi fitxant un altre davanter per cobrir la fitxa de Borja Viguera, Powel confia que això no ha d'afectar el seu rendiment «mentre continuï marcant gols».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)