SUPERLLIGA FEMENINA

L'Espanyol es converteix en una piconadora i goleja el Sant Gabriel

L'Espanyol passa per sobre del Sant Gabriel en un partit brillant

Vero s'erigeix en la millor jugadora del partit amb tres gols

L'Espanyol no podia començar de millor manera la segona volta de la segona fase de la superlliga femenina. Les blanc-i-blaves van ser molt superiors al Sant Gabriel, cuer del grup. El matx va començar molt bé per a les locals, quan en el minut 6 Alexia va rematar una centrada de Vero per la banda dreta. En el minut 22 va ser Vero qui va ampliar l'avantatge transformant un penal. El 3-0 va ser obra d'Erika, que va aprofitar una passada de Vero, que va marcar el quart gol resolent una gran jugada individual. Abans del descans, Torrejón va fer el 5-0 amb una rematada de cap. El Sant Gabriel no va tenir possibilitats en cap moment contra un Espanyol que va demostrar que és un dels millors equips. Després de la represa, Vero va fer el tercer del seu compte personal. Kenty es va unir al festival fent entrar la pilota per l'escaire després de driblar la defensa rival. I en el minut 88 Marta Torrejón, un altre cop de cap, va arrodonir la festa de l'Espanyol.

ESPANYOL
8
SANT GABRIEL
0
ESPANYOL:
Mariajo (Alba, 46'), Ane, Torrejón, Romero (Lara, 46'), Vane Gimbert, Monforte, Meseguer, Alexia (Vilanova, 59'), Erika (Kenty, 46'), Vero i Pereira.
SANT GABRIEL:
Erika, Julia, Olga (Alba, 55'), Alba, Baudet, Marta, Dori, Marta Cubí (Carol, 46'), Gemma, Rocío i Eva.
GOLS:
1-0 (6') Alexia. 2-0 (22') Vero, de penal. 3-0 (30') Erika. 4-0 (33') Vero. 5-0 (41') Marta Torrejón. 6-0 (76') Vero. 7-0 (82') Kenty. 8-0 (88') Marta Torrejón.