1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

L'Espanyol perd a Lezama contra un Athletic massa dur

L'Espanyol femení va perdre ahir en la seva visita a terres basques. L'Athletic de Bilbao, que amb aquest triomf se situa líder, va fer valer dos gols matiners en cadascuna de les dues meitats per emportar-se el partit.

Les basques es van avançar només començar el partit amb una diana de Nekane (7') que va marcar en un servei des de la cantonada. Les d'Òscar Aja es van trobar amb un terreny de joc en males condicions encara que no els va impedir tenir ocasions clares per donar-li la volta al marcador. Però una altra vegada un cop de cap de Nekane (52') negava cap possibilitat perquè les blanc-i-blaves s'enduguessin el matx.

ATHLETIC
2
ESPANYOL
0
ATHLETIC DE BILBAO:
Ainhoa, Marta, Nekane (Murua, 75'), Tzibi, Iraia (Gangoiti, 88'), Orueta, Olabarrieta (Itsaso, 86'), Ibarra, Flaviano, Saioa i Guru (Beristain, 84').
ESPANYOL:
Mariajo, Ane, Torrejón, Lara (Núria, 76'), Willy, Sandra Vilanova (Andrea, 52'), Vane Gimbert, Monforte, Meseguer (Alexia, 46'), Erika i Verónica.
GOLS:
1-0 (7') Nekane. 2-0 (52') Nekane.
ÀRBITRE:
Salguero Castillero.
T.G.:
a les locals Orueta i Iraia; i a la visitant Torrejón.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)