Més futbol

Fran Rubio lidera la remuntada de l'Olesa de Montserrat davant el Poble Sec

L'Olesa de Montserrat va capgirar el resultat davant el Poble Sec, que és cuer, gràcies a tres gols de Fran Rubio.

El partit va començar molt bé per al Sec. En el minut 6, una gran passada a l'esquena de la defensa olesana la va aprofitar Oliva per avançar el seu equip. Els nervis es van apoderar dels locals, que els va costar trobar la clau per superar un Poble Sec tirat enrere. En dos minuts, el conjunt olesà va capgirar el resultat. En el 44', una centrada des de l'esquerra de Peke, que havia canviat de banda feia pocs minuts, va arribar a Fran Rubio, que va afusellar Joan. I només un minut més tard, el mateix Fran Rubio va pentinar una falta llançada per Fité per avançar els olesans.

En la segona part, amb un Fran Rubio espectacular, portant la batuta del matx, els locals no van permetre cap aproximació del Sec. Rubio va signar el seu tercer gol amb una rematada de cap després d'una gran centrada de Johnny per la dreta. I en el 70', una rematada acrobàtica de Johnny va situar el 4-1.

OLESA
4
POBLE SEC
1
OLESA DE MONTSERRAT:
Coca, Guarch, Dennís, Arguisuelas, Charly (Álex Rosas, 78'), Uri, Manolo, Fité, Peke, Fran Rubio (Carlos, 83') i Jonnhy (Pau, 73').
POBLE SEC:
Joan, Castells, Cata, Moon (Isaac, 46'), Marín, Serra, Oliva (Badia, 46'), Gordillo, Mora, Israel i Nolla.
GOLS:
0-01 (6') Oliva. 1-1 (44') Fran Rubio. 2-1 (45') Fran Rubio. 3-1 (60') Fran Rubio. 4-1 (70') Johnny.
ÀRBITRE:
Escalera Aguilar.
T.G.:
als locals Uri, Charly i Fran Rubio; i als visitants Moon i Marín.
T.V.:
als visitants Marín (90'), per doble amonestació, i Gordillo (56') per vermella directa.