Més futbol

La Rapitenca s'alimenta amb els gols de Callarisa (0-2)

Dos gols del punta tortosí van permetre als blaus guanyar a Igualada i retallar dos punts al tercer

IGUALADA

0

RAPITENCA

2

IGUALADA:

Jaume Albert, Oriol, Baraldés, Cortada, Pedro, Gumà (David Milán, 82'), Epitié, Palet, Funes, Enric (Isma, 69') i Pelfort.

RAPITENCA:

Raúl, Cano, Manolo, Mario, Pere, Kuki, Sergi Grau (Gilabert, 88'), Edgar, Parra (Jorge, 83'), Hugo (Callarisa, 45') i Subi.

GOLS:

0-1 (46') Callarisa. 0-2 (74') Callarisa.

ÀRBITRE:

Betrián Moreno.
T.G.:
Als locals Baraldés i Pedro; i al visitant Hugo.

La Rapitenca va sumar els tres punts al camp de l'Igualada gràcies a dos gols de David Callarisa en la segona part, que permeten al conjunt del Montsià encadenar dues victòries a domicili i escurçar la distància amb el tercer classificat, el Tàrrega, de deu punts a vuit.

En un partit sense gaire història ni ocasions i en què els dos equips es jugaven continuar tenint alguna possibilitat d'acostar-se a la zona alta, la Rapitenca va treure profit de dues accions aïllades per aconseguir el triomf. En el primer minut de la segona part, Callarisa va obrir la llauna després de culminar una jugada embolicada dins l'àrea i quan quedava poc més d'un quart per al final, el mateix davanter tortosí va fer el 0-2 definitiu en un contraatac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)