3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

POBLA DE MAFUMET

Un camí que fa baixada

La Pobla té un tram final de lliga contra rivals de la part baixa

Els grana han de jugar contra vuit dels últims nou classificats

El filial grana és des de fa setmanes un dels candidats a disputar la fase d'ascens. Als bons resultats que ha aconseguit durant tota la temporada i al bon joc que ha mostrat, ara s'ha d'afegir un altre argument per defensar la candidatura poblenca: el calendari. Al conjunt de Kiko Ramírez li queden una sèrie de partits a priori força assequibles per acabar el curs. En total, són cinc compromisos a casa i cinc més a fora contra vuit dels actuals nou últims classificats.

Com a local, li queda tan sols un partit contra un equip de la zona alta. Serà en la jornada 32, contra el Prat. La resta de rivals lluiten per evitar el descens (el Masnou, el Balaguer, el Premià i l'Amposta) i són conjunts que lluny del seu estadi perden pistonada; si bé el fet que es juguin la salvació els pot convertir en més perillosos del previst. A domicili, el calendari tampoc és excessivament exigent. La sortida més complicada serà en la darrera jornada, al camp de l'Europa. Abans, el filial grana haurà visitat el Palamós, el Gavà, el Vilanova i el Terrassa; uns equips que, poc o molt, lluitaran per no baixar.

D'entre tots els equips que s'estan jugant poder disputar la fase d'ascens, la Pobla i l'Europa, amb un calendari gairebé calcat, són els que tenen un horitzó més optimista amb vista a afrontar les últimes jornades amb garanties de poder assegurar-se un lloc en la fase d'ascens. La resta d'equips que aspiren a la posttemporada tenen diversos compromisos amb rivals directes, cosa que farà que uns o altres deixin escapar alguns punts que en aquest tram final de la lliga poden ser clau per definir els quatre primers classificats.

EL QUE LI QUEDA

J 29
Palamós - Pobla
J 30
Pobla - Masnou
J 31
Gavà - Pobla
J 32
Pobla - Prat
J 33
Vilanova - Pobla
J 34
Pobla - Balaguer
J 35
Terrassa - Pobla
J 36
Pobla - Premià
J 37
Pobla - Amposta
J 38
Europa - Pobla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)