Nàstic

Oliva (Nàstic): «Fitxar és necessari»

Oliva espera que arribi un reforç per «la incertesa» del que pugui passar en l'atac grana fins al juny

Admet que no s'ha d'incorporar a qualsevol preu i elogia la feina de Nogués, ara i en el mercat d'hivern

Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«S'ha de fitxar? Sí. A qualsevol preu? No. Si no hi ha possibilitats de fitxar, no ens hem de lamentar. Tenim el mercat molt treballat, però és difícil; l'Elx ha desistit de fitxar un 9 i molts jugadors ens han dit que no es volen moure encara que no juguin. Fitxar és necessari per la incertesa del que ens pugui passar en atac, però no a qualsevol preu»
«Em consta que Josep Maria [Nogués] està damunt de la feina i ho deixo a les seves mans; que continuï i que no es desesperi, perquè sé que costa molt. Cal estimular-lo perquè insisteixi, perquè per Nadal va fer una feina espectacular i ara també»

El Nàstic té menys d'una setmana per fer la incorporació permesa per ocupar la fitxa vacant deixada pel lesionat Borja Viguera. No és, però, una recerca fàcil, ja que hi ha pocs davanters disposats a canviar d'equip i que tinguin un preu assequible. El davanter de l'Espanyol Iván Alonso és un dels que interessa al Nàstic, però la negativa del futbolista a jugar a segona A fa molt difícil l'operació. El club grana ha hagut d'anar descartant davanters, de manera que, ara com ara, és complicat que el Nàstic acabi incorporant algú. De totes maneres, el tècnic grana, Joan Carles Oliva, no llança la tovallola i recorda que, en la seva opinió, és «necessari» reforçar la davantera, tot i que reconeix que aquesta incorporació no s'ha de realitzar a qualsevol preu.

Per Oliva, si cal un altre davanter és perquè considera que la nòmina d'atacants del Nàstic és massa justa i que cal estar preparat per qualsevol imprevist que pugui aparèixer fins a final de temporada. Ara mateix, Berry Powel està en forma, Eloy Gila és l'alternativa i Felipe Sanchón està jugant a la mitja punta, però també pot actuar com a referència ofensiva. Oliva és conscient que encara no pot disposar de Rubén Navarro –està previst que la setmana que ve comenci a entrenar-se amb l'equip, tot i que potser trigarà una mica més a estar a punt per jugar–, que aquesta temporada és molt propens a les lesions, i que qualsevol nova incidència en atac pot deixar l'equip amb pocs davanters. És per això que Oliva va demanar ahir en públic a Josep Maria Nogués que no desisteixi en la recerca d'un jugador i va recordar que en el mercat d'hivern el director esportiu va fer una molt bona feina, ja que va aconseguir els quatre futbolistes que volia. El Nàstic té, també, l'opció dels jugadors de la Pobla de Mafumet, però ahir Oliva no va voler dir si veuria de bons ull la incorporació del referent ofensiu del filial, Virgili.

«La gent ja veu el que aporten els reforços»

Felipe Sanchón s'ha consolidat ràpidament com a titular, a Jerez va marcar un gol clau i dissabte passat va ser acomiadat del Nou Estadi amb aplaudiments. Enrere ha quedat la polèmica per l'intercanvi amb el Granada del jugador barceloní i Álex Cruz. «No sé si se n'ha oblidat. El que és clar és que no s'han de buscar debats, quan l'únic que interessa és la classificació i que el Nàstic se salvi. Els altres problemes s'han de minimitzar», va explicar el tècnic Joan Carles Oliva, que va reiterar que l'operació amb la qual va arribar Felipe «es va fer amb bona intenció i ara la gent veu el que aporten els que han vingut».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)