1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

El femení de l'Espanyol no falla a Sant Sebastià

L'Espanyol compleix el guió a Sant Sebastià i diumenge vinent rebrà el Rayo en la cita clau

L'Espanyol estava obligat ahir a sumar els tres punts contra la Real Societat per mantenir intactes les seves possibilitats de classificar-se per a la final de la superlliga i l'equip d'Òscar Aja no va decebre en un compromís a priori assequible. Després d'una primera meitat més aviat igualada, l'equip espanyolista va batre el rival basc en una segona part molt completa. Marta Torrejón va marcar el seu cinquè gol en l'equador del segon temps, mentre que Vero va sentenciar a pocs segons del final del matx.

L'Espanyol continua depenent de si mateix i la setmana vinent rebrà a la ciutat esportiva el Rayo Vallecano d'Adriana, que ara mateix és el segon classificat, amb un punt més que les blanc-i-blaves. Una victòria de les catalanes seria clau amb vista a les dues últimes jornades de la segona fase.

REAL SOCIETAT
0
ESPANYOL
2
REAL SOCIETAT:
Sokoa, Irene, Gurutze, Maite, Sandra, Larraitz, Sonia, Maialen (Eguzkiñe, 76'), Ainara (Ana Magaña, 74'), Marina (Idoia, 63') i Aintzane (Itziar, 76').
ESPANYOL:
Mariajo, Ane, Torrejón, Lara (Erika, 58'), Sonia, Sandra, Vane, Monforte, Meseguer (Alexia, 88'), Willy (Andrea, 89') i Vero.
GOLS:
0-1 (62') Marta Torrejón. 0-2 (90') Vero.
ÀRBITRE:
Aitor Urrutia.
T.G.:
Va amonestar les locals Gurutze, Maialen, Sandra, i a les visitants Willy i Erika.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)