1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA. EUROMAT L'ESTARTIT

Celebració a distància

L'Estartit descansa 15 dies però estarà salvat si el Llevant, el líder, puntua diumenge a Sevilla

La permanència de l'Euromat l'Estartit en la superlliga femenina no és matemàtica, però tot indica que no li caldrà ni competir per segellar-la. L'equip no torna a jugar fins al 10 d'abril –contra el Lagunak, abans de tancar la lliga contra el Llevant–, perquè aquesta setmana té descans i la que ve s'atura la competició. Diumenge mateix, però, pot celebrar l'objectiu, ja que només el condemnaria perdre els dos partits i que el Sevilla faci nou punts. Les andaluses reben diumenge el líder, el Llevant, que no té els deures fets. «Segur que al Llevant li interessa quedar primer, perquè és un avantatge per a la copa», apunta el president de l'Estartit, Carles Nugué. I si el Sevilla guanya, ha de visitar després el Collera, en un dels camps més complicats. «És molt probable que ens arribi la bona notícia, però hem de fer la nostra i anar a guanyar els dos últims partits», diu Nugué. Al camp del Lagunak (quart amb dos punts menys), l'Estartit hi haurà de defensar l'accés a la copa, per a la qual es classifiquen els tres primers del grup.

La golejada del curs.

El 7-2 de diumenge contra Las Palmas és el triomf més ampli que l'Estartit ha aconseguit aquesta temporada. Supera el 0-4 a Valladolid, també d'aquesta segona fase. El curs anterior, l'equip va aconseguir un 8-2 contra l'Atlético Màlaga i un 0-7 a Tarragona. Golejades que queden lluny d'un 25-0 contra el Son Roca –ja l'havia guanyat 0-15 al seu camp– a primera estatal, en la temporada de l'ascens (2005/06).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)