2a divisió A

2a DIVISIÓ A. GIRONA

La inspiració s'esvaeix

Tercer partit sense marcar del Girona, que ja fa 272 minuts que no supera el porter rival

L'1-0 a Valladolid suposa la tercera derrota seguida per quarta vegada des del 2008

El Girona va completar ahir a Valladolid una doble estadística negativa: va quedar sense marcar per tercera jornada consecutiva i va encadenar la tercera derrota. Des del 2-0 al Granada de l'1 de març, és a dir, des de fa 272 minuts, que l'equip de Raül Agné no celebra cap diana. Amb les tres derrotes consecutives, l'equip gironí ha passat del cinquè lloc al desè en tres setmanes.

Després de no marcar ni a Huelva (4-0) ni contra el Betis (0-1), els gironins van completar noranta minuts més sense superar el porter rival –ahir Javi Jiménez–. A banda d'aquests 270 minuts, s'hi han d'afegir els dos minuts finals del partit contra el Granada del dimarts 1 de març. L'autogol del defensa andalús Siqueira (88'), que va suposar el 2-0, és l'últim gol marcat pel conjunt de Montilivi. Aquell dia, Peragón havia fet l'1-0 contra el Granada (33').

La tercera.

«Encara en vindran més [de derrotes], i esperem que també vinguin més victòries», explicava Raül Agné, just després del 0-1 contra el Betis del dissabte 12. Ahir l'equip gironí va caure al camp d'un exconjunt de primera i va encadenar la tercera derrota, cosa que ja li havia passat aquesta mateixa temporada entre la quarta i la sisena jornada i en dues altres ocasions des que va pujar a segona A el 2008 (vegeu gràfic adjunt). El Girona, desè, està a tres punts del play-off d'ascens, però troba a faltar la inspiració del mes passat.