1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

ESPANYOL-RAYO

L'Espanyol es juga tota la temporada contra el Rayo Vallecano

L'Espanyol està obligat a vèncer diumenge al migdia el Rayo Vallecano si vol disputar la final de la superlliga femenina. Amb només tres jornades per al final de la segona fase, el conjunt madrileny, el segon de la classificació, avantatja les noies d'Aja en només un punt. «Acabem de fer dos partits molt bons i tenim totes les opcions intactes per accedir a la gran final. Només ens val la victòria i tothom està molt mentalitzar de guanyar aquest partit», assenyala l'entrenador del conjunt blanc-i-blau, Òscar Aja, que recorda que ningú ha oblidat la derrota del partit d'anada: «L'enfrontament és suficientment important com perquè l'equip estigui totalment motivat, però és veritat que el 6-2 de l'anada va ser dolorós i que hi ha ganes de revenja.»

Vero Boquete, dubte.

Una de les peces clau del conjunt blanc-i-blau, amb molèsties durant tota setmana, serà dubte fins al darrer moment, tot i que Òscar Aja confia que pugui arribar a temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)