2a DIVISIÓ A. GIRONA

Tota la porteria per a ells

Jandro, Despotovic i Peragón fan gol al mateix partit per primer cop

Els tres artillers monopolitzen l'encert en atac: 32 dianes de 43

Els tres principals golejadors del Girona van marcar ahir. Despotovic, Jandro i Peragón van tenir tota la porteria per a ells i van engreixar els seus bons números ofensius ja que han fet el 74 per cent de les dianes (32 de 43). És la primera vegada que tots tres fan gol en el mateix partit. Despotovic i Jandro ja acumulen 11 gols, un més que Peragón (10).

La festa ofensiva del Girona va arribar en un dels partits de menys precisió en les accions d'atac, però els tres gols d'ahir també valen. Jandro va marcar l'1-0 abans del descans. «Ha estat un gol important perquè estàvem espessos. Ens ha donat confiança», va comentar l'asturià. Després del descans, davant de la indolència de l'Albacete, Despotovic i Peragón es van afegir a la festa. «És molt positiu que haguem marcat Jandro, Despo i jo. És bona la sensació que l'equip ha estat bé en totes les línies», va destacar el madrileny.

Després del descans, Peragón va assistir Despotovic. L'exjugador del Salamanca va fer el 2-0 i va marcar per primer cop amb el cap. I això que els focus el va enlluernar. «Coneixent Peragón, sabia que arribaria a la pilota i, tot i que no l'he vist bé, he pensat: “Tanca els ulls i la pilota ja arribarà.” Peragón ha fet un esforç suprem. Marcar un gol amb la porteria buida és el més maco que hi ha».

LES DADES

Tots tres marquen (1 partit):
Girona - Albacete (j. 31)
3-0 1-0 (33') Jandro. 2-0 (66') Despotovic. 3-0 (89') Peragón.
Dos de tres marquen (4 partits):
Girona - Alcorcón (j. 25)
3-1 1-0 (15') Despotovic. 2-0 (39') Jandro.
Girona - Nàstic (j. 23)
2-1 1-0 (7') Peragón. 2-1 (84') Jandro.
Girona - Valladolid (j. 9)
2-0 1-0 (54') Jandro (p). 2-0 (75') Despotovic.
Girona - Tenerife (j. 1)
4-2 1-0 (10') Jandro (p). 2-1 (43') Jandro. 4-2 (74') Peragón.

Jandro: «Nosaltres tres no tenim cap rivalitat»

«Tant de bo marquéssim tots tres sempre. No tenim cap rivalitat entre nosaltres», va dir Jandro. L'exjugador de l'Elx ja ha fet 11 gols i està a un d'igualar el seu rècord ofensiu a segona A (12 gols amb el Celta el 2005). El mateix passa a Peragón, que ja n'ha fet 10 –podria superar les 11 amb l'Elx el 2007–. Despotovic ja s'ha superat a si mateix. Després dels 8 gols a Múrcia (el 2009) i els 4 a Salamanca (el 2010), en té 11.