1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

L'Estartit ja té la permanència al sarró

L'Estartit s'assegura la salvació gràcies a la derrota del Sevilla

Ara l'objectiu és lluitar per ser a la pròxima copa de la Reina

Rafa Gil
ENTRENADOR DE L'ESTARTIT
«Hem assolit l'objectiu primordial i ara podem mirar més amunt»
«El mèrit és tot de les jugadores. Elles han cregut en el que estàvem treballant. Han demostrat professionalitat i sacrifici, després dels problemes de la primera fase»
«Era important aconseguir la salvació abans de les dues últimes jornades»

Sense jugar, en una de les seves jornades de descans, l'Estartit va assolir l'objectiu de la temporada. La permanència, a dues jornades per acabar el curs, ja és al sarró. La trajectòria era la correcta, i no hi havia res que indiqués que l'Estartit hagués de patir gaire per assegurar-se la continuïtat en la màxima categoria del futbol estatal femení per tercera temporada consecutiva. Així ha estat finalment. La derrota ahir del Sevilla contra el Llevant (0-4) va ser la causant, alhora que condemnava les andaluses a ocupar una de les places de descens dins el grup C, juntament amb el Valladolid i Las Palmas.

Un cop assolit aquest objectiu, el pas següent és lluitar per ser a la pròxima edició de la copa de la Reina. Són tres places per a quatre equips. El Llevant, (23 punts), el Lagunak (21) i l'Estartit i el Collerenc (19) són els candidats. Les empordaneses tenen dues finals per disputar. Han de jugar al camp del Lagunak el 10 d'abril i tancaran la temporada a casa contra el Llevant, set dies després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)