Territorial

REGIONAL PREFERENT

El Morell capgira un derbi crispat

MORELL - REDDIS 2-1

MORELL: Alex, Diego, Soriano (Eric, 59'), David, Munta, Tico, Pol, Pere (Mercader, 67'), Nico (Budesca, 80'), Edu (Dario, 59', Canyes, 84') i Ton.

REDDIS: Figo, Eloi (Abel, 87'), Pau de Haro, Raül, Marc Raventós, Luca (Valentí, 53'), Guzmán, Vivi (Barroso, 80'), Blas, Aleix Martí (Saddik, 79') i Gallego (Ayou, 65').

GOLS: 0-1 (28') Raül. 1-1 (49') Plana. 2-1 (67') Nico. ÀRBITRE: Victoria Petrova. T.G.: Plana i Tico, del Morell. Eloi, Pau de Haro, Marc Raventós, Lucas. T.V.: Gallego (directa, 89').

COMENTARI: Després d'una primera part molt moguda pel que fa a ocasions i en què el Reddis es va avançar, el Morell va capgirar el resultat inicial per obtenir els tres punts. En el segon temps, Nico va rematar una centrada per la banda certificant el 2 a 1. A partir d'aquí el joc es va endurir i l'àrbitre va decidir frenar-ho amb un reguitzell de targetes per als reusencs. / EL 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)