Més futbol

1a CATALANA

La il·lusió local pot amb la Rapitenca

Els de Palanca es van relaxar amb el 0 a 3 i es van deixar remuntar en l'última mitja hora

La Rapitenca va oferir dues cares ben diferents al camp de la Gimnàstica Iberiana, on va acabar cedint un triomf que tenia totalment encarrilat amb un 0-3. És la quarta derrota seguida de l'equip del Montsià, que només ha sumat 6 punts dels últims 30 possibles.

El conjunt que prepara Santi Palanca va dur la iniciativa en els primers 60 minuts. A més del domini i els tres gols de Gilabert, Parra i Grau, la Rapitenca va enviar un xut al travesser i va tenir una altra ocasió mentre que els locals estaven absents.

Però la Rapitenca, al qual se li suposa més qualitat, es va acomodar amb el resultat favorable i va permetre que la Iberiana –amb més il·lusió, orgull i ganes– se li enfilés a l'esquena. Només mitja hora abans del final, la Iberiana va creure en les seves possibilitats i va capgirar el resultat de manera incontestable. Els locals van tancar els de Palanca a la seva àrea i amb 25 minuts de bogeria van capgirar el partit: Òscar va iniciar la remuntada (63') de penal, Padilla va fer el segon (80') i Guti va fer l'empat (85'). A dos minuts del xiulet final, Jon va fer realitat l'impensable 4-3.

GIMNÀSTICA IBERIANA
4
LA RAPITENCA
3
GIMNÀSTICA IBERIANA:
Pardo, Omar (Òscar, 45'),Moyano, Jon,Dani, Àlex (Pera, 62'), Carles, Amat, Adri, Beja (Padilla, 45') i Guti.
LA RAPITENCA:
Raúl, Cano, Puig, Mario, Pere, Kuki, Grau (Subi, 81'), Édgar, Gilabert (Callarissa, 66'), Hugo (Granado, 81') i Parra.
GOLS:
0-1 (31') Gilabert. 0-2 (41') Parra. 0-3 (54') Grau. 1-3 (63') Òscar (p.). 2-3 (80') Padilla. 3-3 (85') Guti. 4-3 (88') Jon.