Territorial

REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc es veu superat

L'Alcarràs es va imposar per 2-0 en un partit en què va tenir fins a quatre rematades al pal

ALCARRÀS

2

ROQUETENC

0

ALCARRÀS:

Ballesteros, Viladegut, Escurà, Cassas, Domi, Carlos, Oriol (Jordi, 55'), Grau (Arturo, 84'), Dani (Robert, 73'), Lluís (Asafo, 86') i Òscar (Bonet, 82').

ROQUETENC:

Fontanet, Otero, Franklin (Ivan, 80'), Llorenç, Òscar (Pere, 33'), Barru, Pardo (Trullent, 70'), Salva (David, 65'), Brigi, Toni (De la Torre, 45') i Vilanova..

GOLS:

1-0 (23') Òscar. 2-0 (85') Viladegut.

ÀRBITRE:

Pascual Oliva.
T.G.:
Cap.
T.V.:
Cap.

El Roquetenc no va poder treure res de positiu en el camp de l'Alcarràs. Els lleidatans, que s'hi estan jugant l'ascens, van ser molt més incisius que els ebrencs i van disposar de les millors oportunitats des de bon començament. Després d'uns quants intents, els locals es van avançar en el minut 23 a través d'Òscar. El Roquetenc no va trobar espais i amb prou feines inquietava la porteria d'un Alcarràs que acabaria fent dos travessers i dos pals. La millor ocasió dels del Baix Ebre va arribar ja en el temps de descompte, amb una rematada al pal de De la Torre, just després que els de la Terra Ferma sentenciessin amb el 2-0 obra de Viladegut en una jugada embolicada. Amb la derrota, el Roquetenc continua penúltim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)