Girona

2a DIVISIÓ A. GIRONA-ELX. L'ANÀLISI

MICKI ALBERT

Competitius al límit

ELS NÚMEROS NO ENGANYEN. L'Elx és l'equip menys golejat, un fet que defineix un equip amb una bona organització defensiva, físicament molt fort que treballa al límit. També ha marcat pocs gols, però els rendibilitza molt bé. No encaixar-ne et fa estar a dalt.

UN BLOC. L'Elx és molt intens i destaca com a conjunt. És treballador, competitiu, agressiu. Li agrada pressionar força amunt. Hem d'estar atents i no cometre errors. No és un equip de jugar gaire la pilota des del darrere, però ho té clar i aprofita segones jugades i bandes.

ROBAR I CONTRAATACAR. És un dels seus grans perills, amb jugadors que si agafen la pilota en camp rival són difícils d'aturar. Xumetra és ràpid, incansable i té un contra un. Cristóbal és més d'associar-se, de perfil interior, i Kike Mateo té mobilitat entre línies. Ángel busca desmarcar-se amb ruptures. També s'ha de vigilar l'estratègia, amb l'esquerra d'Albácar.


PORTERIA

7


DEFENSA

9


ATAC

7


CONTRAATAC

8


ESTRATÈGIA

8


PRESSIÓ

9


POSSESSIÓ

6

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)