1a femenina

1a ESTATAL FEMENINA

FASE D'ASCENS A SUPERLLIGA

Sortir viu de Tenerife, primera missió del Girona

El Girona sap que demà trobarà un ambient hostil contra el Tacuense i veuria bé treure'n un empat

Per pujar a la superlliga femenina, el Girona necessitarà ser el millor d'una lligueta amb el Tacuense canari i El Olivo gallec. La lluita comença demà al migdia, amb un Tacuense-Girona (a la una del migdia, hora d'aquí) que les jugadores que prepara Pere Planas afronten amb el repte de sortir-ne amb possibilitats d'arribar a l'últim partit de la lligueta amb possibilitats.

El Girona va arribar ahir a Santa Cruz de Tenerife. El conjunt gironí és conscient que, si bé el potencial esportiu del Tacuense probablement és inferior al d'El Olivo, la missió de demà tindrà un alt grau de dificultat. Molts equips que han visitat equips canaris –l'Estartit ho ha viscut de primera mà– han hagut de lluitar contra ambients hostils i, sovint, arbitratges parcials. «Hem de prescindir de tot el que es pugui pensar. Venim a disfrutar i amb un objectiu molt clar», afirma Pere Planas, que admet que puntuar seria bo. «No s'ha de sortir a buscar un punt, però tampoc caldrà arriscar en excés si arribem a la recta final amb empat. Tot el que sigui sortir vius d'aquest camp és bo.» El Tacuense juga en un camp força reduït, de gespa artificial de primera generació, i ha intentat aconseguir un bon suport a la graderia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)