1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

L'Espanyol assoleix un bon resultat contra el Rayo (2-2) i s'apropa al títol

L'Espanyol va fer ahir un pas de gegant per assolir la superlliga quan va empatar 2-2 al camp del Rayo Vallecano, equip que encadena dos títols.

El partit no va començar gens bé per al conjunt d'Òscar Aja, que va encaixar l'1-0 en el minut 2, després d'un xut de Saray que Mariajo no va poder rebutjar amb encert. Tot i el gol, l'Espanyol es va fer amb el domini del partit, en busca d'un empat que va arribar en el minut 21, en una acció individual de molta qualitat de Vero Boquete.

En la segona part, l'Espanyol va sortir en busca del segon, però qui el va aconseguir va ser el Rayo en un penal de Mariajo a Natalia que Jeni no va fallar en el minut 59. El gol no va enfonsar l'equip blanc-i-blau, que va continuar tocant la pilota i buscant la porteria de les rivals. Al final, la insistència va tenir premi, en una altra acció de Vero Boquete, un 2-2 d'or que dóna avantatge a l'Espanyol de cara al partit de tornada, que es disputarà el proper diumenge.