Territorial

1a CATALANA

RAPITENCA

Carlos Gilabert (Rapitenca) ja és centenari

El gol del capità diumenge contra el Montcada és el número 100 que fa amb la samarreta blava en partit oficial

El davanter de 32 anys compleix set temporades sent la referència de l'equip del Montsià

El capità de la Rapitenca, Carlos Gilabert, va fer el primer dels dos gols que va fer el seu equip en el triomf de diumenge contra el Montcada (2-0), i va arribar al gol número 100 amb la samarreta blava en partit oficial. Nascut a Roquetes fa 32 anys, Gilabert compleix la setena temporada en el conjunt del Montsià, en què sempre ha estat el gran referent atacant, tot i que en els últims temps, a causa de les baixes, s'ha vist obligat a jugar més d'un cop a la banda o de mig centre.

Ara a primera catalana, després de cinc cursos seguits a tercera divisió, i tot i la davallada de l'equip en aquesta segona volta, Gilabert continua sent una assegurança de cara a porteria i ja ha marcat deu gols. «Fa unes setmanes ho vaig comptar i ara que he marcat quatre jornades seguides ho he pogut aconseguir; si no hagués estat lesionat uns mesos, potser hi hauria arribat abans», comenta el davanter, que destaca «l'orgull que representa arribar a aquesta fita històrica». Gilabert prefereix no quedar-se amb un gol en concret, però si ho ha de fer, «pel que podria haver significat», escull «aquell gol quasi impossible» que va fer contra el Palamós (2-1) a la Devesa, en l'última jornada del curs 2007/08 i que va estar a punt de portar els rapitencs a la fase d'ascens a segona B.

Corda per a estona.

Gilabert no sap si la temporada que ve continuarà jugant a la Rapitenca, a causa del canvi de directiva que hi haurà i de la possible reestructuració del club i l'equip, però recorda que sempre ha estat tractat «de meravella». Del que no dubta és que encara té corda per a estona: «No m'he marcat cap data per deixar-ho, però tinc clar que ningú em retirarà; quan no estigui bé plegaré, però ara per ara em trobo molt bé físicament.»

ELS 100 GOLS

TEMPORADA CATEGORIA GOLS 2004/05 1a catalana 18 2005/06 3a divisió 15 2006/07 3a div. i copa Cat. 20+3 2007/08 3a div. i copa Cat. 14+2 2008/09 3a divisió 9 2009/10 3a divisió 9 2010/11 1a catalana 10
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)