1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

NÀSTIC

El futur del Nàstic femení, encara enlaire

La continuïtat del Nàstic, que la temporada que ve ha de jugar a primera estatal, està en perill

Tot i això, l'equip grana prepara el curs vinent i aquest mes disputarà quatre partit amistosos

Lluís Fàbregas
DIRECTOR GENERAL DEL NÀSTIC
«La continuïtat de l'equip femení depèn que el seu cost, que no deixa de ser important, encaixi en el pressupost de la SAE»
Ivet Martínez
ENTRENADOR DEL NÀSTIC FEM.
«Els partits serviran per provar els rivals que ens trobarem, per provar les jugadores i per dissenyar l'equip del curs vinent»

El futur del Nàstic femení, que es va crear fa poc menys de dos anys i ha jugat aquestes últimes dues temporades en la superlliga, encara no és gens clar. Les grana van certificar el seu descens a primera estatal femenina fa unes setmanes i en el dia d'avui no és segur que l'equip continuï en vida el curs que ve, tal com afirma el director general de la SAE, Lluís Fàbregas: «El cost que representa el femení serà inferior al d'aquesta temporada, però no deixa de ser una quantitat important que s'ha de fer encaixar en el pressupost del club, que té com a consigna reduir les despeses evitables.» Fàbregas va valorar positivament «l'esforç realitzat per part de jugadores i tècnics i els beneficis en l'aspecte social» de tenir un equip femení, per la qual cosa assegura que «per poc que es pugui es mantindrà», però alhora es mostra realista i recorda que «quan es va crear l'equip es va fer amb el compromís que no representaria cap despesa per a la SAE, cosa que no ha estat així».

A falta d'una solució definitiva, que ha d'arribar aquest mateix maig, el conjunt grana que entrena Ivet Martínez treballa pensant que continuarà competint i ha programat una sèrie d'amistosos: diumenge jugarà a Lleida, el 15 de maig s'enfrontarà amb el Vila-real, el 22 amb el Vic i el 29 contra el Llevant.

Alba Aznar, a prova al Barça.

La davantera Alba Aznar, una de les jugadores més destacades aquest curs, va fer ahir unes proves d'accés amb el Barça. D'altra banda, Laia Díaz ha estat convocada amb la selecció catalana sub-16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)