3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

Pobla i Reus, objectius més enllà de la fase d'ascens

Si la Pobla i el Reus guanyen, assoliran les seves millors ratxes de tota la temporada

Una victòria demà donaria a la Pobla de Mafumet i el Reus l'accés matemàtic a la fase d'ascens. Fins i tot els serviria un empat o una derrota, en funció dels resultats de Manlleu i Espanyol B. A més, però, suposaria que tots dos conjunts encadenarien les seves millors dinàmiques del curs.

El filial grana rep l'Amposta en el derbi de la demarcació. Si els de Kiko Ramírez guanyen obtindran la quarta victòria seguida, un fet que encara no han aconseguit. El màxim fins ara han estat tres, una situació que anteriorment ja s'havia produït en dues ocasions –de la jornada 10 a la 12 i de la 28 a la 30–. Ara en tenen tres més després dels triomfs a casa contra el Balaguer i el Premià, i a Terrassa. Aquesta possible quarta victòria faria que els poblencs entressin de ple a la fase d'ascens amb la moral encara més alta i en el millor moment de joc de la temporada, ja que, a més, fa nou jornades que no perden (6 triomfs i 3 empats).

Per la seva banda, el Reus es troba una situació similar. Si és capaç de derrotar a domicili el Palamós, serà per cinquena temporada consecutiva equip de fase d'ascens. A aquest fet hi afegirien igualar la millor ratxa del curs, ja que acumularien set partits sense perdre, amb cinc victòries i dos empats, un fet que enguany només han assolit en una ocasió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)